Günün sözü!!

Düştün kalkma sakın.. bu ayaklanış sana ölümden yakın
ben yaşarım sen yokken, ya ben sende sandıgından coksam..
sen kendini bulursan eğer -yaşarken olmayacak- sen dileceğince varım de bende yerin olmayacak...
şimdi farkına bile varamayacaksın bu ölümün.. öyle derin bir uyku bekliyor ki seni uykundan düşünü çalsalar haberin olmayacak..
hep susmayı isterdin.. işte sana dilsiz bir göç
gün olursa uyanırsan beni değil kendini seç!!

kahraman tazeoğlu

yar_1242619995.jpg

ßaharLa Hazan ßirLeşemez Ortada Yaz Var..Sen ßaharınLa ÇiçekLen,ßen HazanımLa SoLayım SevgiLi YaR…

"Gülmek iki insan arasındaki en yakın mesafedir..." Victor Borge

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin. (La Rochefoucauld)

Hasis sarraf kendine bir başka kese diktir!
Mezarda geçer akçe neyse onu biriktir!

Bir insanın nasıl güldüğünden "TERBİYESİNİ".. Neye güldüğünden ise "ZEKASINI" ve "SEVİYESİNİ" anlaya bilirsiniz..

Insanlari iyi taniyin, her insani fena bilip kötülemeyin, her
insani da iyi bilip övmeyin
(Mevlânâ)

Hepimiz kahkahalarimizi göz yaslarimizla ödüyoruz.
(Peyami Safa)

kimi zaman yaşamak da bir intihar türüdür..

" Pencereyi siz açarsanız temiz hava gelir; başkası açarsa cereyan olur."
(Lucill De Chazal)

Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Bil ki ; Başkasından sana laf getiren, senden de başkasına laf götürür.

bir ceylan her sabah uyandığında en hızlı aslan dan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, çünkü aksi takdirde aslan a yem olacaktır,her sabah uyanan bir aslan da en hızlı ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa aç kalıcaktır,ceylan veya aslan olmanız farketmez ,her sabah uyandığınızda koşmanız gerektiğini bilin...

Afrikada bir deyiş

Herşeye karşın herkes sevdiğini öldürür. Kimi bunu sert bakışıyla yapar, kimi de yüze gülen bir sözcükle, korkak kişi bunu bir öpücükle, cesur adam bir kılıçla (Oscar Wilde)

Körler görenleri anlayamazlar.
Saçmalıyor sanırlar ve onu da düzeltip
kendilerine benzetmek için
gözlerini çıkarmaya uğraşırlar.

Geri