Günün sözü!!

Yaşamında ŞunLarı da YaşayabiLeceksin:
1)ßirisini Ona SöyLeyecek ßir Şey ßuLamadığın iÇin aRamak...
2)ßirisini Onu aRtık Görmeyeceğini SöyLemek iÇin ßekLemek...
3)ßirisini Onu Görmemeye Dayanamadığın iÇin Terketmek...

NeLer YaŞamayacaksın ki!...

ORUÇ ARUOBA

Hayat, var olmamanın sonsuzluğundan alınan bir izindir. Keyfini çıkarın. :)

Eğer duyarsam unuturum, görürsem hatırlarım, yaparsam öğrenirim.
konfüçyus

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz çünkü , Hakkınızla beraber şerefisinizide kaybedersiniz!

“Kendi dişlerimin arasında olmasına rağmen kendi dilime hakim olamıyorsam,başkaların diline nasıl hakim olayım”
Benjamin Franklin

Ne kadar yükseksende hayat 180 de..

AyakLarın yere bassın..:sigara:

..:.. Fikirlerini ve söylediklerini asla kabul edemem..Ama onları söyleme hakkını ölünceye kadar savunurum.." ..:..
Voltaire

Kadın, gölge gibidir. Kendisini takip edenden kaçar,önünden gidenin de arkasından koşar.

izma.gif

Ne zaman duvarları aşmak istedik işte o an esir düştük imkansızlığa..

Köy sakinleri yağmur duasına çıkmışlardır. Bütün köy ahalisi toplanır.
İçlerinden birinde şemsiye vardır.
Bu inançtır.

Babalar bebeklerini havaya hoplatır, çocuklar gülmekten bayılır. Yere düşeceklerini akıl larına bile getirmezler.
Çünkü babaları onu tutacaktır.
Bu güvendir.

Yatağımıza girerken, yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair garantimiz yoktur.
Ama yine de ertesi güne dair planlar yaparız.
Bu ümittir.

Ve bu üçü varsa, hayatınız güzeldir

Dün ödüL olarak verebileceğim ne çikolatam nede bonibonum kalmıştı.Bir öpücükle ödüLLendirdim onu.Çok mutLu oLdu ama diğerlerini hiç öpmemiştim,Ya saçını oksadım yada sarıLdım.Dokunulmak onlar için mutLuLuk verici birşeydi.Diğerlerinide öptüm sırayla.Sonra kötü bir his oluştu içimde yüzümü yıkama gereği duydum,Yıkadım da..
İşte hayatın o çirkin, mide bulandırıcı yönüyle bir kez tanıştım, Diğerlerinden farkım yoktu artık anladım ki sandığım kadar iyi değilim.Hiçbirşey düşünmeden tatlı bir uykuya daldığın oldu mu hiç? Ben yapamadım işte onu hiç! O hissi anlatır mısın bana,tıpkı yaşar gibi..çok şey istiyorum dimi?

Çalışmaya azmin neden bu kadar süreksiz
Sen mi yoksa davan mı yüreksiz?

Haksızlığa sapıp bütün insanlar seni takip edeceğine, adaletle hareket edip tek başına kal, daha iyi. Gandi

Geri