Günün sözü!!

Dolu Dolu yaşa hayatı..diLini KeşKeLer Sarmasın..Hayatta öLe dostLar eDin Ki GünDüz Güneşe Gece Aya iHtiyacın oLmasın..!

bayanpipoyl1zp9.jpg

Düşersin Demiştim... FazLa Sarktın HayaLLerimden..

Dogrularımıza o kadar sıkı sıkı sarılıyoruz ki, baska dogruların da var olabileceğinden kuskulanmıyoruz bile..........

Laf ağızdan çıkana kadar ona biz; laf ağızdan çıktıktan sonra ise o bize hakimdir..

unutulanhareketlikalp.gif

"ßir Şeyin Kıymetini anCak Onun Değerini

ßiLeni anLar ve Onun Değerini ßiLenin Yanında KıymetLidir."

Her inSanın Hayatında VarLığını ve Değerini ßiLen, Hisseden, fark eden
KuyumcuLar MutLaka Vardır.

MeseLe KuyumCuyu ßuLmaktadır...

Bedende baş ne ise, imanda da sabır aynıdır. Başsız beden olmayacağı gibi, sabırsız da iman olamaz. (Hz. Ali r.a.)

Karda donmak üzeresin(dir) uyumak tatlı geliyor(dur); ama sen öldüğünün farkında değilsin(dir)...

günün sözü bugün okuduğum atatürkün sözünden ileri görüşlülüğünü birkez daha kanıtlarcasına bugün:

eğitim sistemi bilgide kalmamalı pratik olmalı o kadar prtaik olmalıki çocuklar bundan yararlanabilsin ve yarın okullardan mezun olduklarında herşeye rağmen aç kalacaklarını düşünmesinler...

bugün işte tamda bu olmakta tüm öğrenciler okulu bitirdiklerinde iş bulamama kaygısıyla yaşamakta okumaktalar

o nasıl bi söz She iLginç

Bir gemi kıyıya yaklaştığında 2 seçenek vardır. Ya Çarpacak ya Duracak. Sevdiğin zamanda böyle kaLbin onun için ya Çarpacak ya duracak (Furkan EMRE)

İnsanlar o kadar acı çekmişlerdir ki, canlılar içinde yalnızca insan gülmeyi icat etmek zorunda kalmıştır.

Konuşmak susmanın kokusudur.
Ya sus git ya konuş gel ortalarda kalma.
Yalan korkaklığın tortusudur.
Dürüst kaba ol eğreti saygılı olma.

ÖZDEMİR ASAF

-yaralarıma üflerken öğrendim, ıslık çalmasını.

-Koyunlar artınca "koç"lar da arttı: Yaşam koçu, yönetici koçu, para koçu, enerji koçu, spor koçu, kariyer koçu, doğum koçu, vs...

-Telefon alarmını üçten fazla erteleyen insanla uzun vadeli planlar yapılmaz.

-Önce gözler yaşlanırmış. Saçlar, vücut, eller, kollar, bacaklar, beyin. En son kalp yaşlanırmış. Bu yüzdenmiş kalbin hep acemi, hep ürkek olması!

-Kadınlar konuştukça, erkekler sustukça unutur...

-Türk eğitim sistemi öğrenci tipolojisi: Sınavda test-kantinde tost-stresle dost-geleceği lost.

Geri