Günün sözü!!

Kendine gel be ! Altı üstü bi insansın hepsi bu. Vazgeçilmez sanma kendini, toprağın altı; kendini vazgeçilmez sananlarla dolu..

"Bir insana onu sevdiğini hissettirirsen; onun gözünde, senin dışındaki herşey değer kazanır."

CharLes Bukowski

bir aşk insanı ne kadar paralar? ne kadar bozdurur insan kendini tutamaz da? renklerden nefret eder mi insan? ve herkes neden kırmızıyı aşkın rengi sanır ki? oysa kırmızı, aşkın çirkefliğine, yalanlarına, düzenbazlığına yakışmayacak kadar masum.. tüm suç mavide ve aslında ne gökyüzü söylendiği kadar mavi, ne de denizler.. ne güzel olurdu mavinin eksikliğinde altı renkli bir gökkuşağı..

otlupeynir

Bir erkeğin yumruğundan daha serttir bir kadının son sözü: Çünkü biri dişlerini döker, diğeri düşlerini..

Geçmişe ait olan ben değilim. Geçmiş bana ait.
Mary Antin

Yaşam;
Kendi gözlerinizden seyrettiğiniz bir filmdir.
Dışarıda neler olup bittiği o kadar önemli değildir.
Önemli olan sizin olup bitenleri nasıl gördüğünüzdür...!

Kalbin kendine has nedenleri vardır ki, akıl hiç bir zaman anlayamaz.
Blaise Pascal

"Zaman lazım sadece, unutacaksın! Nasıl unuttuysan çocukluğunu, kırılan oyuncaklarını... Kırılan kalbini de öyle unutacaksın."

Cemal Süreya

Gülmenin moda olduğu bir devirde ağlıyorum.
Genç olmanın moda olduğu bir devirde yaşlıyım.
Seni sevmenin daha az cesaret istediği bir devirde,
Senden nefret ediyorum.

iyi bilen iyi öğretemez çok iyiyi gören gözler görmeyen gözlere nasıl görmeye öğretebilir ki

Önce elimize, sonra dilimize düşen gerçek öyle kılık değiştiriyor ki, kısa bir süre sonra tanımak imkansız oluyor.
Pitigrilli

Güneşli bir günde veya kalabalık bir gecede geçtiğini sanıyorsun ama geçmiyor esasında. Alışıyorsun zamanla. Asla bitmiyor.

Sabahattin Ali

‎"İçimde bir çocuk, yalın ayak koşuyor yaşlılığa doğru,
binlerce kez yenilmiş umut ölülerini çiğneyerek.
Sahi yaşlılık, derin bir iç çekiş, yanılmış bir çocukluk olmasın "

Ya değerini bilseydin ya da değerin bitmeden gelseydin...

Bana gülüyorsunuz, çünkü ben farklıyım.
Ama ben de size gülüyorum, çünkü hepiniz aynısınız!

Jonathan Davis

Geri