Günün sözü!!

-Çok gezen mi bilir,çok okuyan mı?
+Bence çok kazık yiyen bilir..!

En anlamlı bakış, bir çift ıslak gözde saklıdır. Çok şey anlatır; Çünkü dil bağlanır, yürek konuşur .

- Milan Kundera

"Kendi kendime konuştuğum kadar, kmseyle konuşmuyorum.
Sebep delilik değil , sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler "

fiilde çatı :p

Eskiden;
Kışın Karpuzu Özlerdim Yazın Portakalı
Şimdi Bide Sen Varsın...

Fakirlik Fikirsizliktir. Fakirin Aklı Olsa Fakir Olmazdı

‎'Evet belki de haklısın, sıfır'ın gücü yoktur. Ama unutma ki, sıfır'ın kaybedecek bir şeyi de yoktur!''

- Bob Marley

Herkes biraz olmak istediği kişi, biraz olduğunu düşündüğü kişi ama en çok da olduğu kişidir.

Kalp mi bir insana sev diyen yoksa yalnızlık mı körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı yoksa yanan ateşe dokunmak mı?

tüm insanların ruhları ölümsüzdür ama dürüst olanların ruhları hem ölümsüz hemde ilahidir.

sokrates

Rakıyı gören suyu, Kadını gören
yatağı arar olmuş!
Ne içmesini bilen var, Ne de
Sevmesini...

Günün Sözü

Altın Olsam :
Değerimi Herkes Bilir !
Ben Basit Bir Demir Olayım :
Değerimi Sadece Anlayan Bilsin !!

Adamın biri bir gün, dağın başında tekde duran bir ağacı kesmeye gidiyormuş, yolda şeytan karşısına cıkar şeytanında bir çok günahı o ağacın altında işler şeytan o adamader sen bu ağacı kesme bende sana her gun 1 tane altın verıyım adam hayırder, şeytan tekrar söyler her gun 1 tane altın verıcem adam hayır dıyınce seytan adama vurmaya kalkar ama adam seytanı tutup yere yatırır. Ondan sonrada fikir güzel gözükür ve kabul eder.
1. gün kalkar altın yastıgının altında
2. gun kalkar altın yastıgının altında
3. gun kalkar altın yok
şeytana bak der bugun altınımı getırmemıs ağacı kesmek için yola koyulur. Yolda şeytan önünü keser adam der altınımı getirmedin ağacı kesmeye gidiyorum, şeytanda adamı tuttugu gıbı yere yıkar. adam söyler sen benı nasıl yıktın dıye şeytan: sen önceden geldiğinde Allah rızası için geliyordun, şimdi ise altın için geldin.

İtilaf Devletlerinin Anadoluyu İşgal Ettikten Sonra Vatana Dönen M. Kemal;
Geldikleri Gibi Giderler

İnsan
Ya hayrandır sana, ya düşman.
Ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun
Ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...

- Nazım Hikmet Ran

seven insan sevdiğinin mutluluğu için ondan vazgecen insandır...

Geri