Günün sözü!!

Salıncak sırası bekliyen çocuk gibi bekledim seni neolur beni bırakma...

Hiçbir insanı tam anlamıyla tanımadan(uzun zaman ve sabır gerektirir) yakınlık derecesine(arkadaş,dost,tanıdık vb.) karar vermekte acele etmeyin.

''Zira aşk iktidarı sever.''
Bu sebeptendir ki başkalarına ölümüne aşık olabiliriz,
ama bize ölümüne aşık olanları içten içe küçümser, öteleriz...

elif şafak - baba ve piç

‎''Ölüden mektup gelmiş, diri okur anlamaz... Sorsan herkes Müslüman! Ne şükür var ne namaz! ''

Necip Fazıl Kısakürek

Gitrüzgar. Onu Sevdigimi söyle, ona nefes gibi Muhtac olduğumu söyle AMA Şunu UNUTMA eğer bensiz Mutluysa sus ve geri DÖN...

Yaşamınıza çeşitli amaçlar sokarak yaşamaya çalışın,emin olun dünyanın gelip geçici değersizliğini daha iyi anlayacaksınız.Sadece hedeflerinize ulaşmanız uğrunda gösterdiğiniz çabalar sizinle kalacaktır.:wink::wink:

Acırsan Acınacak Hale Düşersin..

Her yürek sevebilseydi eğer ayrılık hiç olmazdı, her seven yürekli olsaydı zaten "Aşk" bu kadar basit olmazdı...

[Can Yücel]

Bu devirde, ilk bakışta aşık oldun oldun adamım, Yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.

Hey tepedeki..
Beni dinlediğini biliyorum.
Kuş edilip haberimin sana uçuruldugunu biliyorum.
Fark ettinse artık itiraz bile etmiyorum.
Artık aynalara bakamaz oldugunu biliyorum.
Kendinden tiksinipte gidene kadar yap.
Ya güç isteğin ya ülken.
Başlangıçta aynı amaçta oldugumuzu sanıyordum ancak sen güç için amacından çıktın.
Ben senin gibi olmaktansa geri çekildim.

Durdurun dünyayı üstünde biraz ayarlama yapacağım.

Bir dinsiz sizinde bazı özgürlükleriniz oldugunu kabul ediyorsa o dinsizin gönlünü kırmamanız gerekli.

Aşk çabuk tükenir.Bu yüzden sevgililer günü en kısa aydadır..

Kahraman Tazeoğlu

Ömür Dediğin Düne Benzer...!! Yeşil Yaprak Gibi Açar Sonrada Solar, Hazan Misali Gazele Döner Ve Kelebek Misali Yitip Gider..............

Geri