Günün sözü!!

Sakin sakin otur yüregim, toz kaldırma. Bırak, dünya sana gelecek yolu, kendisi bulsun..

Yazı gelirse benimsin, tura gelirse seninim

Cesaret, korkuya direnmek ve korkuyu alt etmektir. Korkusuzluk değildir.

Bir kadın, sevdiği adamın başka bir kadın tarafından mutlu edildiğini görmektense, onu can çekişirken görmeyi tercih eder.

İnsanların kendi ülkesinin insanına güvenmektense dış ülkelere güvenmesinden daha kötü şey yok o ülke insanları için.
İyi niyetinizi anlamadıkları için verdiğiniz tepkilere bile anlam veremezler.
(aslında günün sözü değilde yazacak uygun yeri bilmiyorum çok dolmuşum içimi dökmek istedim sadece)

"İnsan yalnızca söylediklerinden değil, sustuklarından da sorumludur."

"Ayakkabılarım olmadığı için üzülürdüm.
Ta ki sokakta ayakları olmayan adamı görene kadar."

*Balzac

Kalbin edebi sükûttur. Susan kurtulur. Güzellik dilin altında gizlidir. Sükût incelik, edep ve zerafet insanı her gittiği yerde SULTAN yapar. . .

Hakkımda bilinmesi gereken en önemli şey şudur ki; Ne kadar üzerime oynanırsa oynansın, ben asla duruşumdan taviz vermem! Ama bu tutumum uğruna da "Bana Ağır Konuş" diye yalvaran zihniyetleri mağdur etmem.
Önce sabırla dinler, konuşma sırası bana gelince, sadece; "Tebessüm Ederim..." belki, tavırları beni en ağır küfürlere tahrik eder ama yüzümde ki o iplemez gülüş,
Onların gelmişini-geçmişini tatmin eder.! ;)

Gözlerin gözlerime değsin... Yüreğin yüreğime..
Bayramın olayım sevgili
Kurbanın değil

Gitmekle gidilmiyor ki...
Gitmekle gitmiş olamazsın;
gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır.

Ölümsüzlük 10 Kasım 1938'de, saat 09:05'de bir Türk tarafından bulunmuştur. 'Mustafa Kemal Atatürk'

Şöyle kapatsam gözlerimi O'na, geceye inat.
Suskunluğuma, şaşırıp kalırcasına kainat.

Dün günlerden sen'di, bugün yine sen. Ne kadar rutin geçiyor hayatım farkında mısın?

Çocukken yarın neler oynayabiliriz diye düşünürdük, Şimdiyse yarın hayat bize hangi oyunu oynayacak diye düşünüyoruz”

İlim üç şeydir: Zikreden dil, şükreden kalp, sabreden beden....!!!

Geri