Günün sözü!!

Bazen seni öyle unutmak istiyorum ki,
Herşeyden ve herkesten uzakta,
Bir başıma,
Ne kimsenin tesellisine muhtaç,
Nede kimsenin nasihatlerine tenezzül bile etmeden...
......
Ve öyle bitirmek istiyorumki seninle olan herşeyi,
Sen daha alıp başını gitmeyi akıl bile etmeden,
Niye biliyormusun ?
Nereden bileceksin, ben bile bilmiyorum ki...

- Bir yarın düşleriz hep, bir türlü bugüne kavuşmayan...

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

-Artık aramızdaki uzaklıktan şık bir matem giysisi diktirebilirsin kendine ..
Bir tek hücreni bile istemiyorum.
Televizyonumun çekmediği bir kanal gibisin çünkü..

''Sen ne zaman seni seviyorum desen, ben o ses ton'unun altında ezilmekten gurur duyarım...''

0 dan onunla başlarsın hayata
1 bakmışsın girivermiş hayatına
2 de bir düşüverir aklına
3 günlük dünyada
4 dörtlük geçer zamanın onla
5 vakit namaza yoktur bu bağlılık
6 üstü bir insan aslında
7 cihanda yoktur olan anda
8 köşe olursun konuşurken onunla
9 doğurursun konuşurken onunla
10'u seversin ÇOK SEVERSİN!!! *

Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir..

"Yalnızım... Çünkü herhangi biriyle değil, beklediğime değecek kişiyle devam etmeliyim bu yola."

Can Yücel

Can Yücel e sorarlar; “Neden hep babanıza olan sevginizi anlatan şiirler yazıyorsunuz da,annenize olan sevginizi anlatan şiirler yazmıyorsunuz?” Can Yücel cevap verir; “ Anneme olan sevgimi anlatacak kadar şair değilim . .

Can Yücel ...

Can Yücel e sorarlar; “Neden hep babanıza olan sevginizi anlatan şiirler yazıyorsunuz da,annenize olan sevginizi anlatan şiirler yazmıyorsunuz?” Can Yücel cevap verir; “ Anneme olan sevgimi anlatacak kadar şair değilim . .

Can Yücel ...

“Yürek fatihi olacak şahsiyetlerin,öncelikle kendi zihin ve yüreklerini işgalden kurtarmaları gerekmektedir” M.İSLAMOĞLU

O kadar yoruldum ki artık hayattan.. Yoldan geçen bir taksiyi cevirip; ''Uzaklaşan hayallerimi takip et'' diyesim var ...

hayatta sahip olabileçeğin herşey hayal gücüne bağlıdır ve hayal kurmanın tek kriteri inanmaktır

"Gururlu bir insan, ancak kendini bilen ve kendini büyük bir titizlikle sorgulayıp, küçümseyen insandır...!"

Bil ki, mutlu son diye birşey yoktur. Çünkü birşeyde "son" varsa orada mutluluk yoktur.

Harflerin gülüştüğünü senin adında gördüm :smile:

Yürek hasarlı başım dumanlı
Geride enkaz çok
adın dilimde ömürlük tövbe
Birdaha sevmek yok

hayat dolu dolu yaşanabilecek kadar uzun kalp kırmayın tamiz veda edin

Geri