Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
Bir zamanlar birisi bana demişti ki çalıştıracak insan ararken üç özelliğe dikkat et ;
Dürüstlük , zeka ve enerji..
Ama eğer ilki yoksa , diğer ikisi seni öldürebilir..
Ben!
Sen gittin diye jileti alıp kesmem bileklerimi... Sen gittin diye silip atmam hayalleri... Sen yoksun diye bitirmem kendimi...
Ben!
... Değer bilene değer sewgiyi hak edene sewgi uğruna ölebileceğim birine can weririm... Senin gibi şerefsizlere değil !!!!!!
geldim gördüm duydum yaşadım gidiyorum; ben gitiğimde bittiğini sanmayın her yeni günde yeniden tekrarlanır bu geliş gidiş. her yeni günde bin sela okunur bin yeni göz dünya ile tanışır.
bir ömür bir kadinin olmak güzel olsa gerek....
bugünüme özel
Dün Çimen Benim Ayaklarımın Altında İdi, Bugün Üstümde Bitiyor.. Görüyor Musun? Toprak Günahlardan Başka Herşeyi Örtüyor..!!
kor kor alevler yanıyor içimde aşkın beni kül ediyor.. offffff sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zamannnn sorma utanırım sorma söyleyemem sorma nöbetlerdeyim...