Günün sözü!!

adil davranmak ne kadar adilse o akar adalet vardır

Bana yaşadığın şehrin kapılarını aç,

Başka şehirleri özleyelim orada seninle.
Bu evler, bu sokaklar, bu meydanlar
İkimize yetmez.

hayatın anlamını arar herkes sanki bir cinayet işlenmiş katilinin uzaklarda aranması gibi oysa herşey yakınımızdadır aşk sevgi aile özlem gibi...

İnsanları yalan söylediklerinde dinlemeyi severim. Çünkü olmak istedikleri ama olamadıkları insanları anlatırlar...
tolstoy

Söylenecek çok şey oldugu zamanlarda hiçbirşey söylememek en iyisi.

bazı şeyleri zamana bırakmak zor olsada en iyisidir ve zaman bırakılan hep unutulmaya çalışılan aşklardır

Bencil insanların başkalarını sevemedikleri doğrudur, ama onlar kendilerini de sevemezler.

Erich Fromm

Kılıçdaroğlu Genel seçimlerin "Recep" ayına denk gelmesinde hükümetin parmağı olduğunu iddia etti :)))))))))

bu harbiden günün sözü :)

Birisi canımı sıkıyor, sanırım o benim..

Aklıma sen düşüyorsun eğlenerek dönüyorum tapınak bahçesinde
Kimseler ses etmiyor..

Mağrurlanma padişahım senden büyük Allah var ...

Ah be dünya ! Sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı dönüyor, hemde ortada hiçbir yörünge yokken..

Ayda yılda bir olsa da muhakkak ara
Azıcık zamanından ayır da
Öldün mü kaldın mı diye sor ara sıra
Adımı kalbine yaz beni unutma

Geçmişin keşkeleri geleceğin endişeleri ile oyalanma .Ders al.Yoluna devam et.Dün ile beraber gitti cancağızım…Ne kadar söz varsa düne ait şimdi yeni şeyler söylemek lazım…

''Umut ettiğin kadar özgür, korkak olduğun kadar tutsaksın.''

aşk hissetmektir yanında olmasa ve o bunu bilmese bile vazgeçersen o zaman kaybedersin

seviğim kızın adını dağlara büyük fontlarla yazacaktım nişanlanmış demek yıldızlardan adını yazmaya kalksa idim evlenirdi :p

sevdiğin halde yüz vermiyorsa kız duvarlara yazma adını o kızın acizlerin işidir ve bu hayatta kimse aciz olmamalı biri giderse birisi gelir....

Geri