Günün sözü!!

lalesevgili_esmalale_1243118181.jpg

Hayranım sana
Sabrına
Sakince karşımda durup
Meydan okuyan o tavrına
Varlığına
Korkmuyorum
Ruhumdaki fırtınada boğulmaktan
Karanlıkta yollarımı kaybetmekten
Biliyorum kurtarırsın beni sen
Işığım, deniz fenerim

249237_10150204470314106_317436284105_6916822_5773003_n.jpg

“Eğer bile bile gücünüz yettiğinden daha AZINI olmayı planlıyorsanız; sizi UYARI...RIM, hayatınızın geri kalan kısmında MUTSUZ olacaksınız. Kendi yeteneklerinizden ve olanaklarınızdan kaçıyor olacaksınız.”

_____ABRAHAM MASLOW______

Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, dünün yarınları değil midir?

Çocukken yarın neler oynayabiliriz diye düşünürdük, Şimdiyse yarın hayat bize hangi oyunu oynayacak diye düşünüyoruz..

BEKLE
Geleceğim bekle dedi
Ben beklemedim o da gelmedi
ölüm gibi birşeydi
Ama kimse ölmedi

ATTİLA İLHAN

"Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm.."

Akip dururken kareler arka arkaya... Hareketlenir resimler beyaz bir perdede... Sen öylece oturur izlersin olanlari kendi kösenden... Bazen durdurmak istersin hayati, bazen hizlica ileriye sarmak... Ama senin elinde degildir yönetmek bu filmi... Hayat öylece akip giderken,sen sadece kendi adina saf duygularla mutlulugu arayan bir oy...uncusundur! Simdi iyi bir yer bul kendine, izlemeye devam et bu coskuyu... Ve hicbir anini kacirma... UNUTMA BU FILMDE ARA YOK! VAKTIN HIÇ YOK! Yarin kendin Icin degisiklikler yaratmalisin. Kendini Tani... Taniki, üc günlük cicekler gibi sararip solmayasin... Seni sevene Sevgine, Sahip cikki,üc gün degil bir ömür boyu sevilesin... Attigin adimi bir degil,üc kere düsünki üc günlük dünyada bir gün mutlu olamadim diye dert yanmayasin ...

Yaşam hoştur, ölüm rahat ve huzurludur. Zor olan geçiştir. -Asimov​

İnsanlar, karşılaştığın fırtınalarla değil; sadece, gemiyi limana getirip getirmemenle ilgilenirler.

ÜNLÜLERİN SON SÖZLERİ........

"Papaz efendi, bence şu an düşman kazanmak için iyi bir zaman değil." Voltaire

(Şeytanı lanetlemesini isteyen papaza Voltaire'in verdiği cevap.)

“Hadi oradan. Son sözler yeterince doğru söz söylememiş aptallar içindir” KARL MARX

"Neden olmasın? Ne de olsa kendi malı" Charlie Chaplin
("Tanrı ruhunu affetsin" diyen papaza karşılık olarak)

son şakası bu sefer güldürmedi

- e öldüm belki ondandır insafsız

- serveti fünun ölünün üzerinden edebiyat yapma

Ne zaman izlersem izleyeyim gülerim hala evrensel (:)

Şiddetli sevgi. Allahü Telâyı ve o'nun sevdiklerini çok sevmek. Buna hakiki aşk denir.
Hakiki aşk, nefsi terbiye eder, ahlâkı güzelleştirir; insanın kalbinde bir ateş olup,
Allah sevgisinden başka her şeyi yakar, yok eder.
Hak âşığı olanın sözü, işi ve düşüncesi doğru ve saftır. (İbrahim Hakkı Erzurûmî)

Balıkların Sevgisini bilirmisin birbirine dokunamazlar, ama severler ,hissederler Ben şimdi sana dokunamıyorum ama YÜREĞİMDESİN.

32118_126283164069799_112022845495831_181715_3445412_n.jpg

Sevenle sevileni ayrı varlıklar sanırdım ,meğer onlar bir imişler bense biri iki görmüşüm...

Hz.MEVLANA

"Yüz dilde seni seviyorum desen ne fayda.. Bir dilde adam gibi sevmedikten sonra."

Necip Fazıl'a sorarlar 'sevgi mi nefret mi ?' diye. Nefret der üstad ve ekler: Çünkü onun sahtesi olmaz.....

Bir babanın çocuklarına verebileceği en büyük hediye annelerini sevmektir..

Geri