Günün sözü!!

Ne garip... Çocukken yarın neler oynayabiliriz diye düşünürdük. Şimdi ise yarın hayat bize neler oynayacak diye düşünüyoruz...
Can Dündar

Akıllı kişilerin en büyük talihsizliği, salakların abuk sabukluklarıyla başa çıkmak zorunda olmalarıdır ...

yaşamın kıyısında sensizliğin ortasındayım
sevgi denilen okyanusta sürükleniyorum

Hamamböceği kafası kopsa bile 8 gün yaşarmış. Peh! O da birşey mi ? Bazı insanlar, bir ömür boyu beyinsiz yaşayabiliyorken.

Bunca kalp kırıklıklarına rağmen, küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: "Acımadı ki!" ...

kimseye fazla değer verme dozunu bil bilmezsen hayat sana öğretir....

Gαrip değil mi ? Bir insαnα vαzgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, İlk vαzgeçeceği kişi siz olursunuz .

Ey Yalnızlık! Herkesin koynuna girip çıkarsın da, bir tek benimle mi düzenli bir ilişkin var.

"Kadınlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanmaz, sadece hoşlandıkları erkeklere güler" .

Beni gördüklerinden ibaret sayma, göremediklerinde ara.. İçimdir hakikatin resmi, dışım sadece bir manzara !!...

Bazı erkekler çok paranın bütün kızları etkileyeceğini sanır. Tıpkı çok makyajlı kadının, kendini çok güzel sanması gibi .

Başarının gerçek ölçüsü nelere sahip olduğun değil, nelerden vazgeçebildiğindir.

Benden selam söyle benden kalan hüsranlarına
Pudra sür tokatlarımdan hoşlanan yanaklarına

"Senin gibi olmak vardı; ama Allah beni insan olarak yarattı."

Hayat Sana Arka Arkaya Dikenlerini Gösteriyorsa Sakın Üzülme , Aksine Sevin.. Çünkü Çok Yakında Gülü de Gönderecektir.!

Bazen her şeyi unutup, sadece sarılmak istersin; ama bir şey seni hep durdurur. Adı ne mi? Gurur.

Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için; onu paylaşacağınız birinin olması gerekir.

Hayat öyle lanet birşey ki; Sustuğunda konuşmadın diye pişman eder, Konuştuğunda ise susmadığın için kahreder.

Geri