Günün sözü!!

Kırılan Sizin Kalbiniz Olsa Da Kalb Kırmamak Gerek Kim Ne Yaparsa Kendine Yapar ...

Aynı rahimden düşmedik fakat aynı yerlerden düştük aynı acılarla seviştik aynı yalnızlıklarla yuvarlanıyoruz tepetaklak. Toplu yangın terapilerine katılıyoruz kanıyoruz kanıyoruz kanıyoruz...

Her insan kaybeder; ama sevmeyen vazgeçer unutma. Bil ki aşk; kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde biter aslında !!...

Çok fazla içki tüketirmiş kendileri..Bunu gören bir dostu soruyor..
Niçin bu kadar içiyorsun..?
Kederlerimi boğmak için..
O kadar içtin ki, kederlerin hâlâ boğulmadı mı..?
Maalesef yüzme öğrenmişler...

Yalnızlık en mutlu mutsuzluktur... [ Öz ]

Hayatı komedi sananlar, son espriyi iyi düşünsünler

Söz Gümüş İse Süküt Altındır ...

Hiç hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır. Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır..

İnsan bazen hayatına birileri karışsın istiyor ama haytta her istediğiniz olmuyor işte ...

Gözden ırak, gönülden de ırak olur mu efendimiz ?..Hayır Olric !..Yüreğinde bir yer açıp oraya oturttuğun her kimse ; Seninle birlikte gider her yere.

Seni seviyorumdan daha özel bir cümle de var ; Sana güveniyorum..Çünkü herkes herkesi sevebiliyor ama herkese güvenmiyor..

''Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da'' diyor Neyzen Tevfik inaçsızlığıyla başkalarını da zehirlemek istiyor.Buradaki rüya bitecek doğru.Yaptıklarının sonucunu alacağın bir dünyaya yelken açıcaksın.İnançsız yaşasanda yaşamasanda.

- En anlamlı yemin söz vermektir, En büyük intikam affetmektir, En adi söz hiç sevmedim demek; Ve en güzel cevap gülüp geçmektir-

Sevgisini paylaşmak ister İnsan sevdiğini değil ...

Ben: Mutluluktan uçuyorum!
Annem: Kırarım kanatlarını nereye uçuyosun. İnde ev işi yap.

İyilik yap hatırlanmaz. Yanlış yap unutulmaz..Sen kimsenin yapamaz dediğini yap ; Çünkü söylemeselerde akıllarından çıkmaz .
:smile:

Mutlu insanlar; Herşeyin en iyisine sahip olanlar değil, Sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar çok sevenlerdir..

Geri