Günün sözü!!

Aşk, bir ironizimdir. Mesela tam gururunu yendiğinde adım adım giderken ona, onun da sana geliyor olmasıdır. Hele bir de yolda karşılaşmamışsanız ...

Hi'dan geLen Who'ya gider=)

Dünya malı elde iken, hep düşmanlar dost olur elde bir şey kalmayınca dost bile düşman olur

Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil,aranan kişi olmaya da bağlıdır...

Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz

İnsanlar sözlerinizi ya da yaptıklarınızı unutur , ama onlara ne hissettirdiklerinizi asla unutamaz.. [Adam Fawer]

''İnmesi an meselesidir hüzün yağmurlarının...
Ceviz kabuğunu dolduran şeylerin atışmaları hiç bitmez bu evrende.
İçindekiyle bile anlaşamazken, huzur mu ararsın çevrende...''

Hırsı bırak, kendini boş yere harcama! Şu toprak altında çırak da bir, usta da. . . !

Nerede bir Türk varsa orayı kalbinden seveceksin(METE)

Çamura BulansaDa Altın, DeğerinDen Zerre Yitirmez ...

Her seferinde canımı acıtsan da, Hiç kimse ’sen’ olamıyor.. Aşk bu işte; Canının yanacağını bildiğin halde yine de sevmek..

Körden Değil Nankörden, Yüzsüzden Değil İki Yüzlüden, Tipi Bozuktan Degil; Sütü Bozuktan Kork...!

Yazdığını silmek kolay! Yüreğin varsa altına imzanı at..

Kimse bilsin istemiyorum kalbimin kırıldığını. İşte bu yüzden herkesden gizlerim; yüzüm gülerken içimin ağladığını. . . !

Bildiğimiz tüm masalların gölgesindeyiz. Evvel zaman içinde kaybettiğimiz gözyaşlarımız da yok artık. Eskiden olduğu gibi de değil terk ettiğimiz çocuk düşlerimiz. Elma desek çıkmıyorlar mesela saklandıkları yerden hayaller. Oysa biz hala ekmek kırıntıları bırakıyoruz satır aralarına..

Kapatamadım sana kapılarımı Sıkışacak diye parmakların.. Gitme dedimse, nefsi müdafaaydı bu sadece...

Her ne yöne dönsem kendimden başka gidilecek bir yol bulamıyorum;

kendimden başka bir kapı yok çalınacak.

Tanımadan nefret edebileceğiniz tek kişi; Sevdiğiniz kişinin, sevdiği kişidir...

Geri