Günün sözü!!

Kötüler atik iyiler pasiftır etrafınıza iyi bakın en heyecan verici en eğlenceli insanlar hep sahtekarlardır ..çünkü sahtekar sempatik olmak zorundadır iyilerin böyle bir mecburiyeti yoktur iyi sıkıcıdır kadınlar iyilerle değil güvenilmez erkeklere aşık olur.'bu yüzden zaten aşk denen altüst oluşla ancak bir üçkağıtçı başa çıkabilir..Aşkın tadını çıkaramaz iyiler onlar sarılıp sessiz bir uzanmayi aşk. zannederler....

Terk edilen birine 'hayat nasıl gidiyor' diye sorulmaz. Çünkü zaten tek sorun; h...ayatın devam ediyor olmasıdır..

Ben en çok ayrılıklara inandım... Çünkü bütün masallar aynı sonla bitiyordu ; "Onlar" ermiş muradına.......!

Hep ''Hayır..!'' Desede Bana Hayat Hep ''Hayırlısı..!'' Diyeceğim Hayata İnat..!

Bulanlar ancak arayanlardır ; Belası yada Mevla'sı sonunu bilmeden gidebilmek işte bunun adı Aşk'tır.....

BEN SENİ Severmiş gibi değil,Kana kana sevdim seni...Tıka basa sevdim... Dolu dolu sevdim...
Yana yana sevdim seni... Bile bile sevdim... Aklımdan zorum var gibi...DELİLER gibi sevdim...

KıLıcdarogLu Gibisin SevqiLi Bir Dedigin Digerini Tutmuyor ;)

Varlığın bana yetmiyorken, yokluğunla avunmak zorundayım! Ya al götür kalanımı.. Ya da gel, tamamla eksik kalan yanımı..

Keşke bazı insanlar için "imalat hatası var, geri topluyoruz" deseler..

Elden Düşme Sevdalar Değil Benim İstediğim. Ya Yüreğinin Sahibi Olmalıyım, Ya da Hiçbirşeyin!..

Vasiyetimdir; Herşeyimi zamana bırakıyorum .

''Öğrendim ki beni sevmeye NİYETLİ'ymişsin ,Allah kabul etsin sevgilim...

yeşil ördek gibi daldım göllere
sen düşürdün beni dilden dillere
başım alıp gidem gurbet illere
Ne sen beni unut,ne de ben seni.

Her eşyanın bir fiyatı,her insanın bir değeri vardır.fiyatı olmayan eşyaya 'çöp',değeri olmayan insana'giderken kapıyı ört denir

Yoruldum, çok sinirliyken bile sakin olma zorunluluğundan yoruldum.. Hüzün çizgileri sarmışken yüzümü gamzelerimi göstermekten yoruldum.. Bağıra bağıra ağlamak isterken gözyaşımı içime akıtmaktan yoruldum. İçimde deli gibi çağlayan güç varken, dağlara taşlara haykırmak varken sesimi,içime çekip susmaktan yoruldum..

Geri