Günün sözü!!

Bir şanstan söz ettirmeyecek kadar, mükemmel olmalı aşk..

Dost gibi görünen yalakalar, farklı olmaya çalışan basit insanlar, arkamızdan kurulan oyunlar.. kural hep aynı: Gül ve Geç..

Anlamaz aslan kışkıştan
Bebek olsan anlardın pışpıştan
Ama kocaman adamsın görüntüde dıştan..
Uyarmak istesem anlar mısın şşşhtan ?

:sigara:

Göğün her yerde mavi olduğunu anlamak için dünyayı dolaşmak gerekmez.
[ Goethe ] ...

Aşk "sabır"dır belki, ama asla "tahammül" değil ..

''Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir.''

ilk aşk, devrimden farksızdır; hiç değişiklik olmadan sürüp giden hayat bir anda darmadağın oluverir..

turgenyev

Ayrılığın önsözündeyiz daha..
Bir kaç sayfa okudukça, bir önceki sayfaya dönülen bu garip kitabı bitirdiğimizde, gençliğimiz pılını pırtısını toplamış olacak..Avazımız çıktığı kadar susacağız.

Onu coktan unuttum diyormuşsunuz; Afedersiniz, kimi unuttuğunuzu nasıl hatırladınız ?

Seni tanıyamıyorum artık derken ne kadar da haklıydın.. Bende seni sevdikten sonra bir daha kendime hiç rastlamadım.

Ey Dilim.! Sen Benim Hem Servetimsin Hem Felaketim Beni Bahtiyar Eden de Sensin Berbad Eden de.(Hz.Mevlana)

Göründükleri gibi olmalıdır insanlar , Eğer değillerse ; hiç görünmesinler daha iyi...

Pek umursamıyorum kimseyi, sadece gülüyorum içimden. Çevremdeki insanlardan değil, İnsan gibi görünen varlıklar yüzünden .

her şey sen olsun ne varsa şu dünyada, olmasın içinde sen olmayan dünya da..

Sevgili Uyku, biliyorum seninle bazı problemlerim oldu fakat şimdi sana çok ihtiyacım var. Lütfen dön.

Size kafanız hükmediyorsa kralsınız. Vücudunuz hükmediyorsa, köle...

Kadından meleklik bekliyorsan, ona cennetini sunacaksın.

Geri