Günün sözü!!

Senin kalbin ahşapcaymiş
Benim ki kezzabça ...
Bu aşk ahmakça :sigara:

DÜRÜSTLÜK denilen şey pahalı bir mülktür ; UCUZ insanlarda bulunmaz...!!!

Büyük başarılar, değerli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir.

ATATÜRK

bugün de günaydın.. belki biraz umutla günaydın.. belki biraz sewgiyle günaydın.. ama yine de her şeye rağmen GÜNAYDIN

Şimdi sorarım sana, hangi aşk daha büyüktür?
Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi?..

Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun." Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı..

Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE.. Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Bazen, uzaklaşmak gerekir yakınlaşmak için.. Bazen, hatırlamak gerekir hatırlanmak için.. Bazen, ağlamak gerekir açılmak için.. Bazen, anmak gerekir anılmak için.. Bazen'de susmak gerekir duymak için...

Söylenecek sözün çokluğu bazen insanı dilsiz bırakır; tıkanır kalırsınız. Haklılığın suskunluğu,diğer suskunluklara benzemez.
:sigara:

Ferhat şirin için dağları delmek yerine kurnazlık yapıp dozerle tünel açsaydı adı aşk olurmuydu? Yada mecnun Leyla için çöllerde yanacağına yine kurnazlık yapıp klimalı bir Q7 ile çöllerde gezseydi adı aşk olurmuydu? Olmazdııııı :))

Benim için bir zamanlar, sıfatlara getirilen "mez-ar" ekleri onları fiil yapardı. Artık yüzümde başka başka ekler, şimdi beni hangi "mez-ar"a gömerseniz gömün, fark etmez...

Arkadaşlık Ağaca Benzer,Kurudu Mu Bir Daha Yeşermez.

Her şey bir sokak çocuğunun elini cebine sokabildiği kadar boş... Öznesi olmayan cümleler gibi değersiz..Ve senin N'aber soruna iyilik dediğim kadar yalan....

Eğer elinizde sadece çekiç varsa, her problem size bir çivi gibi görünür.

"Tarkan-Öp" - "Sıla-Sevişmeden Uyumayalım" - "Tarkan-Gel Hiç Acımıycak" - "Sıla-Acısada Öldürmez" Neyin Peşindesiniz siz!!!!

Yanındayken bile uzak, yoksa uzaktayken bile yanında gibi'' olmak mı imkansızlık..

Toplumdaki başarısızlığın sebebi, kadınlarımıza karşı gösterdiğimiz ihmal ve kusurdan doğmaktadır.

ATATÜRK

Hayat ne garip değil mi ? Birisi "arabamı hazırlayın" diyebiliyorken, diğeri "abi 25 kuruş eksik binebilir miyim ?" diyor.

Kedimle oynarken benim onunla eğlenmemden daha çok, onun benimle eğlenip eğlenmediğini kim bilir?

Geri