Günün sözü!!

İçiniz kor gibi yanarken susmak, acıların en beteridir..

Püsküğüt, pisküvit, büsküüt, püsküü, büsgüğüt, büsküvit, püsküt = '' Bisküvi '' - Türkçe'nin zenginliğini ispatlayayım dedim.

Aklın yolu zan ve tahmindir; kalbin yolu temâşâ ve hayranlıktır.

Kötü insanlara güvenilir. Çünkü değişmezler. (William Faulkner)

Yüreğin Erkeği veya dişisi yoktur ! Bir"MERT" Olanı vardır bir de "NAMERT" Olanı

Bu dünyada üç şey çok zordur birincisi sır tutmak, ikincisi acı çekmek, üçüncüsüyse zamanı değerlendirmek....

Duydum ki Gıybetimi Yapmışsın... Yüzüme SöyLemeye Korkmuşsun.. Benim Gibi Acizden Korkmuş, ALLAHtan Korkmamışsın..!

oysa ben hic insan kaybetmedim..sadece zamanı qeldiqinde vazqecmeyi bildim o kadar ;)

herkesin kendinden bişeyler bulabileceği biriyim..düşmanım olmak cok zor dostum olmaksa sadece şanslı insanların elde edeceği bi ayrıcalıktır.. :)sevilmeden sevemem (-:

Kadın Olmak; Her Erkekte Bir Parça Bırakmak Değil, Bir Erkekte Bütün Olabilmektir.

Yola Çıktıklarını, Yolda Bulduklarına, Değişirsen; Yolunu Kaybedersin ..!

Aslında insanı acıtan şey yalnız kalması değil. Sevdiğinin kokusunun bir başkasının üzerine sinmiş olma ihtimalidir.

aşk imiş her ne var alemde
ilm bir kıyl ü kal imiş ancak

fuzuli

(dünyada ne varsa aşktan ibaretmiş, (b)ilim ise sadece bir kuru dedikoduymuş)

Her kadına sahip olmaya çalışan adam bir kadına hasret kalır ! Bir kadına sahip olan adam; Her kadını kendine hayran bırakır...

Zenginliğe Açılan Kapı Küçüktür, Oraya Girebilmek İçin Eğilmek Gerekir ...

bir hadis

"- Çocuğunuza bırakacağınız " en güzel miras" onu, hem dünya ve hem de ahiret mutluluğuna
eriştirecek bir terbiyedir" (Tirmizi)

“Fazla ciddiye almayın bu hayatı! Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız...”

Bir erkeğin ne kadar tehlikeli olduğunu görmek için maç izlerken kanalı degiştrmek yeterlidir..

''Aşk kaçmaktan çok kovalamayı sever,
Görmekten çok özlemeyi,
Dokunmaktan çok düşlemeyi ..
Ve aşk öyle haindir ki;
Nerde imkansız varsa onu sever ''

"Yarın sana göz açtırmayacak olanlar, bugün göz yumduklarındır."

"Değişmek zor; ama bazen aynı adam olmak daha zor. Hayat öyle yüklenir ki; ne kalmak istersin, ne gitmek. O durumdayım işte".

Geri