Günün sözü!!

Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...(Yunus Emre)

''Yetenek Sizsiniz'e gitmelisin bence sevgili;1 kalbe 2 insanı nasıl sığdırdığını göster de 3 evet le yollasınlar seni.. ''
:)

‎"Bir kadın, eski kocasından nefret ettiği için yeniden evlenir; bir erkekse eski karısına tapındığı için. Çünkü kadınlar şanslarını denerler, erkekler şanslarını tehlikeye atarlar."

Hava kararmak üzere, Üşüyorum.. Sanırım kendime daha kalın bir mont almalıyım; "Şöyle beni yüreğime kadar ısıtacak"...

Hayatı kazanmayı ogrendik lakin yasamayı ogrenemedik hayatımıza yıllar kattık lakin Yıllara Hayat Katamadık...!!!!

''Bizi seveni elimizin tersiyle iteriz, lαyık olmαyαnı ise hakettiğinden fazla severiz. Sonrα dα bırαkıp gitti deriz. Hepsi bu..''Aragon

Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!!

Muhabir sorar:"En sevdiğiniz yazar ?" Münib Engin Noyan cevaplar: "Cenâb-ı Allah.. En son çıkan kitabına hayran kaldım...

Sevmeyi bilmiyosαn kullαnmα o iki kelimeyi ! "Yani ne sen kirlet ağzını o sözle. Ne de o söz ağlαsın kimin eline düştüm diye"...

Yüreğim ağzımda severdim seni.
Sen gidince düştü yüreğim ,
...düştü başkentim; işgaldeyim!

ßen seninLe bir Cana'varım..

Anlatamam derdimi dertsiz insana Dert çekmeyen dert kıymetin bilemez Derdim bana derman imiş bilmedim Hiçbir zaman gül dikensiz olamaz imiş...

aşkın gözLeri hep suLu mudur?
hakkı bu mudur?

Bir insan kuyuya düştüğünde itenin ne önemi vardır ki..!? Onu en çabuk dibe götüren kendi ağırlığıdır...

İkibinonsuz geçtiyse ikibinonbirLikte geçsin..

Bayıldım bu söze :)

Sevdiklerimin soğukluğunu hissettikçe, düşmanlarımın yalancı sıcaklığını arar oldum...

Geri