Günün sözü!!

Herkes bedeninin ölümünü düşünüyor. Kalbinin ölümünü düşünen yok. Asıl önemli olan kalbin ölmesidir..

İnsan, hayata iki anlam yükler: Biri ağlarken, diğeri gülerken ve tek bir kere kıymet bilir; O da elindekini kaybederken..

Kaybettiğim şeylerin arasında sadece aklımı özlüyorum.

karşıdan karşıya geçer gißi sev beni.. önce bana sonra sonra yine bana bak :blushing:

Ben Ağaçta Oturan Masum Bir Çocuk...Sen Görkemli Bir Köy Düğününde,Havaya Sıkılan Kaza Kurşunu...VURULDUM HEPSİ BU...

Hürriyetim icin ekmeğimden.., Aşkım icin hürriyetimden..., Vatanım için aşkımdan vazgecerim...

Pinokyo zamanında; ''sevdiğin kadar sevilirsin'' deseydi. O burnundan ne masalar, ne sandalyeler yapılırdı..

"Fırtınanın gücü ne olursa olsun, eğer yağmura saygın varsa; seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır"

Türk'ün rahat edemeyeceği yerde kimse istirahat edemez...

Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir.

Bedenine değil kendine değer ver, ve gönlünü olgunlaştır ! Çünkü kişi; bedeni kadar değil, ruhu kadar insandır..

"Dostun üzüntüsüne acı duyabilirsin. Bu kolaydır; ama dostun başarısına sempati duyabilmek, sağlam bir karakter gerektirir".

Rüzgarın yönünü dilediğin gibi değiştiremezsin; ama yelkenleri rüzgara göre ayarlayarak, istediğin limana ulaşabilirsin..

Gün bir gün, sevdalanmış geceye, gecede yakomoz düşürmüş denize, o günden bugüne, geceyle gündüz ayrılmaz olmuş, ta ki güneş tutulup gölge düşürene dek her yere.....

Bir Güzellik Yap Kendine.. Sadece Sahip Olduklarını Düşün, Mutlu Ol Onlarla. Sahip Olmadıkların Üzülsün Seninle Olamadıklarına......
Paul Auster

Bilirken susmak, bilmezken söylemek kadar kötüdür.

Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi duran zaman, beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer..

Geri