Günün sözü!!

Kalbin nasıl diye sormuştu kırıp giderken. yeterki Kal, bin yerinden daha kırılsın diyebildim sadece///içimden ...

Düşmanlarınızı sevin çünkü kusurlarınızı yalnız onlar açıkça söyleyebilir.

Benjamin Franklin

İnsanLarLa yüzyüze konuşarak her sorunu haLLedebiLirsin; ama bazı insanLar geLir önüne hangi yüzüne konuşacağını biLemezsin.

Yüksek makamlar yüksek tepeler gibidir, koşarak çıkanlar nefes darlığı hisseder. (Cenap Sehabettin)

Bu gece kahve/rengi gözlerinden bir yudum içtim

Seninle 40 yıl yanyana olmak için...

Rüzgar ne kadar özür dilesede dal kırıldı bi kere..:)

Her bireyin belirli özelliklerinin olduğu,iyi veya kötü,zeki veya aptal,enerjik veya uyuşuk olduğu yolunda yerleşmiş yanlış bir inanç vardır.Gerçek böyle değildir.Her fert az,çok iyi;az,çok zeki;az,çok uyuşuktur.
Bu zeminde,insanlar ırmaklara benzer.Su her tarafta sudur..Özellikleri aktığı yere ve zamana göre değişir.Bazen genişler,bazen daralır.Bazen parlak,bazen bulanık olur.Bazen ılık,bazen soğuktur.Her insan,üzerinde insanlara özgü bütün niteliklerin tohumlarını taşır..
Tolstoy

'Seni tanıyamıyorum artık' derken ne kadar da haklıydın. Çünkü, Bende seni sevdikten sonra kendime hiç rastlamadım.

Senle Yaşamak Ve Yaşlanmak İsterim Aslında; Aslında Bende Seni, Anla İşte ...

Sağımı Solumu Karıştırır Oldum..
Şimdi Solumda Sen Varsın ...
Yön m Bulur Oldum..

Gerçek tutkular,yetiştikleri topraklar ne kadar nankörse,seyrine o kadar doyulmayan çiçeklere benzer..

Karanlık”tan korkan bir çocuğu kolaylıkla hoş görebiliriz. Yaşamdaki asıl trajedi... yetişkinlerin “aydınlık”tan korkmasıdır.

Eflatun

Küçük Bir Çocuğum Belki; Belki Çocuk Kalmak İstediğimdenDir :)

Durup dururken darılmak, yersiz konuşmak,
tanımadan güvenmek doğru değildir.

Madame ROLAND

Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam, evet yeri gelir susarım; "ama bir gün öyle bir giderim ki, kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!

Yoksa,
Zor degil, hiç zor değil, demli çayı bardakta karıştırıp bir başına
yudumlamak doyasıya, Ama:... 'Çaya kaç şeker alırsın?' Diye soran bir
ses olmalı ara sıra.

aLdırma sen yanımdaki yaLancı ıssızLığa
voLkan gibidir yüreğim doLar taşar aşkıyLa..

Alkışı en sessiz karşılayan,alkışı haketmiş demektir.
Emerson

Geri