Günün sözü!!

Bir kapı kapandığında diğeri açılır; ancak biz kapanan kapıya öyle uzun bakar ve üzülürüz ki bizim için açılan diğer kapıyı görmeyiz.

ALEXANDER GRAHAM BELL

Bıraktım hayallerimi hayatın debisi yüksek denizine..
Sürüklesin dalgalar istediği derinliğe...
yorgun düştüm biraz üstüme sakın Gelme
Bırak biraz da beni kendi halimle....

" Ben; yıldızlar içinde, simsiyah bir göktaşı...ben; kuğular içinde....çirkin ördek yavrusu...ama her canlı gibi,bir ananın
kuzusu...

Rahat olmak lazım fakat duyarsız değil. Açık sözlü olmak lazım fakat edepsiz değil.!

"Artık ne sıradaki parça sen ol , Nede bana gel; Bence sen biraz dürüst ol ve önce kendine gel".:smile:

Her Zaman Yasadıklarınla Değil Yaşattıklarınla Anılırsın... Ve Sakın Unutma, Ne Yaşattıysan Elbet Birgün Yaşarsın.....

Yolunda giden yorulmaz...

Al yalnızlığını gel ! Korkma, sıkılmayız. Senin yalnızlığın benim yalnızlığımla konuşur, biz ikimiz susarız..

Dar AğacınDa Asılmaksa Kaderimiz; Kaderimiz Der Geçeriz; Yumuşak Başlı İsek Kim Demiş Uysal Koyunuz Kesilir Belki Fakat Çekmeye Gelmez Boynumuz ...

"Hayat" diyoruz, yasamaya devam ediyoruz.
Onca kırıklık, onca acı, onca hüzün yaralarımıza üfleye üfleye "bir sey yok" diyoruz;
en cok kendimizi kandırıyoruz cok sey var aslında, üflemeyi bırakıp konusmaya baslarsam bir daha asla susmayabilirim; öyle cokki kan kaybım kanayam yaram, o kadar büyükki kendime olan yalanım "hayat" diyorum, ...susuyorum; nefesim lazım cünkü bana, kanayan yaralarımı üflüyorum..

Hayır, Allαh herkesi sevdiğine kαvuşturmasın.. "Ben sana kavuşurum belki ama; katlanamam senin ona kavuşmana" ..

Tıpkı Sevilmeyen Bir Öğretmen Gibiydi Kalbim . . Parmak KaLdıranLara İnat, Hep Dersten AnLamayanLarı Seçti.

Üç Günlük Dünya İçin Gayret Üstüne Gayret, Ebedi Bir Hayat İçin Gayret Yok Hayret !!!!

ÜSTAD NECIP FAZIL KISAKÜREK

Ya Rabbi ! Bildir de ben beni bileyim... Beni bilen ben ile kendime geleyim... Benim bensizliğim ile ben Seni bileyim... Seni-
bilmeyen beni ben neyleyim...

Dil'ini terbiye etmeden önce, yüreğini terbiye et; söz yürekten gelir, dil'den çıkar. . .

"Kader; birini sevmek için oluşturduğun bir köprüdür."

"Bir adam karısına arabasının kapısını acıyorsa emin olabilirsiniz: Ya arabası yenidir, ya da karısı".
:lol:

Dünyada en iyi kadın, anasından doğmayandır.

Firdevsi

Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı; ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalı......

Yaşam ßir aLfabeye ßenzer.ßu aLfabede ister ünLü oL, İster Ünsüz; Чeter ki karaktersiz oLma..

İlim Meclisine Vardım, Kıldım Talep, İlim Ta Gerilerde Kaldı, İlla Edep, İlla Edep ...

Geri