Günün sözü!!

Ey Ademoğlu... Cebrail ile Gelen vahye Teslim Olmasan da, Azrail ile Gelen Ecele Teslim olacaksın.!!!!!

Aşk, bütün gemilerin battığı limanda batmayan tek gemidir... (Mevlana)

GeneLevin camına yapıştırılan "Cumaya gittim,geLeceğim" yazısı gibi birşeydi senin bana "seni seviyorum" demen..

Yaşamaya büyük bir yeteneğim var ama ilgimi çekmiyor...

Tesadüf bu ya. AyLardan AraLık günlerden SaLı, ve Sen giriyorsun Salı'na Salı'na bütün AraLık'lardan Ocağıma.

Yeterince dürüstseniz, fazlasıyla aşık ve gercekten seviyorsanız; Hazırsınız demektir: artık mutsuz olabilirsiniz..

Neysen o ol.
Gerçekler olmadan kişi kim ya da ne olduğunu nasıl keşfedebilir..?

Hiç şaşma. Gerçek, iki yüzlüdür. İnsanlar da öyle.

P!çlerin bedenleri ve akılları, diğer insanlarınkilerin aksine nasırlaşmaz.
Onların nasırlaşan tek yerleri ruhlarıdır.

İnsanın Büyüdükçe mi Artıyor Dertleri ? Yoksa İnsan, Büyüdükçe mi Anlıyor Gerçekleri ?

Ekmeğim aşım helal olsun her yiyene ama hakkım helal değil dost görünüpte düşmanlık edenlere

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin. (La Rochefoucauld)

VurulunCa Anlıyor İnsan SırtınDan Mı YüreğinDen Mi ?

aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir

bütün dünyada, nerede kapitalist varsa oradaki basın özgürlüğü; gazete satın alma özgürlüğü, yazar satın alma özgürlüğü, rüşvet, halkın görüşünü satın alma ve burjuvazinin yararına saptırma özgürlüğü anlamına gelir.
vladimir ilyiç Lenin

"İlginç ama bluetooth gibidir erkekler. Yanındaysan sana hep bağlı kalırlar Uzaklaşınca ise yeni aygıt aramaya başlarlar."

:sigara:

Dün seviyorum dedin bugün bitirelim.
Söyle şimdi, dün mü şerefsizdin yoksa bugün mü? ...

Bil ki, İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir. Unutma, Yokluğu birşey değişmeyenin, varlığı gereksizdir.

Geri