Günün sözü!!

İki Bacak Arasında Değil, İki Yürek Arasında Yaşanır Aşk ...

Bir insanı öldürmenin en kolay yolu hayal kurmasını önlemektir.Çünkü insanlar hayalleriyle yaşarlar

Ben Bir Cadıyım
Sende Herşeyim Olan Bi SüpürGe
Farzetki Senden Vazgeçmişim
CadıLığımın Bi Önemi Kalır mı Sence

:p

Birazda eğlenceli sözler söyleyelim değil mi?

Türk kızlarıyla Hint kızları birbirine çok benzer, ikisi de öküze tapar :biggrin:

hiç oynanmamış bir oyunduk seninle..

benim kelimelerim vardı, saklandığın yerden çıkarırdı seni..

seninse hayallerin vardı, hep saklardı beni..

Aslında insanlar, bazen suçlu olduklarını kabullendikleri için değil, sadece karşıdaki sussun diye özür dilerler...

AŞK dediğin ne kadın güzeLLiğinde gizLi ; ne de erkek ihtişamında aşikar.. AŞK dediğin seni ''VAR'' edenLe var.

İnsanlara Fazla Güvenme.. Fazla Değer Verme.. İnsana En Çok Ne Koyar Bilirmisin.? O Deger Verdiğin Insanın Seni Arkandan Vurması

Kéşké Sén Bén oLsan; Séni Sévménin Né Kadar Zor oLduğunu anLasan, Kéşké Bén Sén oLsam; Bu Kadar SéviLménin Tadını Çıkarsam..

eeeSi ÖyLe Be hayat... Senin İçinde YuvarLanıp Gidiyoruz... Sayende BazeN ağLıyor BazeN güLüyoruz Durup Durup Kendimize SoruLar Soruyoruz , CevaBını BiLsekTe BiLmemeZLiğe Veriyoruz..Sen NasıLsın Be hayaT??? VaRmı Bize oynayacağın Yeni Bir oYun Varmı Bize GösTerecek Başka BiR yoLun YaDa SöyLe Ne Zaman GeLecek Senin Sonun....

Bana 1 Nisan şakası yap. ''Seni seviyorum'' de. Muhteşem inanırım... Nisan gitse ben koca ömür Bir'inde kalırım...

Erkek yada kadın, ikiside birinin canını yakabilir; ama "bir kadının canı yandığında, bir erkeğin başı belaya girmek üzeredir".

Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam, evet yeri gelir susarım.. Ama bir gün öyle bir giderim ki, kaybedeceğim hiçbir şey olmaz.

sürekli ensende hissettiğin nefesim olmasa, sen o nefesin varlığına alışmamış olsan..

yine de kaçarmıydın benden böyle, nasılsa kovalar diye..

b.b

Zaman DeğilDi Seni BenDen Alan; Zamansız GidişlerinDi SenDen Bana Kalan ...

Eskiden Olsa Arkandan ßakar ağLardım Şimdi Arkama ßile Dönüp ßakmam Eskiden Uğruna Dünyaları Yakardım Şimdi İse ßir Kibrit ßile Çakmam.!

Gonullerini cilalayanlar, kokudan da kurtulmuslardir, renkten de.
Her solukta, durmadan, dinlenmeden bir guzellik seyrederler.
Bilginin seklini, kabugunu birakmamislardir da gozle goruse inanma bayragini yuceltmislerdir.
Dusunce gitmistir de aydinliga kavusmuslardir; varliklarini bogazlamislardir da irfan denizi kesilmislerdir.

Hz .Mevlana

Geri