Günün sözü!!

Konuşarak Anlatılmaz Herşey Bazen Susmak Yeter Aslında. Unutma; Konuşmak Bir İhtiyaç Olabilir Ama Susmak Cevaptır Anlayana.​

Hayat çatlak bardaktaki suya benzer içsende tükenir içmesende bu yüzden hayattan tat almaya bak çünkü yaşsanda bitecek yaşmasda

Güzel kadınlar aşkla aptallaşır; ama hem akıllı hem güzel kadınlar, aşıkken de akıllıdır. Bu yüzden hep yalnız kalır..

Kimi insan yaşadığı zorlukları bahane edip Allah'tan uzaklaşır,Kimi insan da yaşadığı zorlukları vesile edip Allah'a yakınlaşır.

Ortak Yönümüz Çoktu Bizim Birbirimiz İçin Yaratılmıştık Sanki. Aynıydı Düşüncelerimiz: "Ben Seni Düşünürdüm, Sen Kendini".​

Dün bi şarkı çıktı radyoda, yarısına ben eşlik ettim yarısına gözlerim. Söylemek çok acıtıyor ama "Ben seni çok özledim" .

Aşkın evreLeri;ßulana kadar motivasyon,ßuLunca deveLüasyon,aLdatıLnca haLüsinasyon sonra depresyon yenisini ßuLunca reenkarnasyon..

Bazen susmak gerekiyormuş, bazen bomboş
bakmak hayatın yalanlarına...
anlamaya çal...ışmak saçmalık!
anlamadan yaşamak gerekiyormuş..
ama bazen!
unutmak gerekiyormuş, unutulma pahasına.
zaman değilmiş gideni getiren, aslında zamanmış var olanı götüren...

Herkes İçinDe KalsanDa Tek; Etme Kul'a Minnet; Seni Gözetleyen YaradanDır Elbet ...

Aynı zamanda hem savaş hazırlığı yapıp hem de savaşı önleyemezsiniz.

Çirkin kadın yoktur . Varsa da bacımızdır .

KüskünLüğüm hayata değiL, içindeki beş para etmez insanLara. BıkkınLığım ise, onLarın yüzüne bakmak zorunda kaLmam asLında

yıLmaz erdoğan

arabesk kalıyorum
her kent soylu aşkın karşısında
“Bir kulunu çok sevdim” diyorum
“O beni hiç sevmiyor” diyorum
“Kalbimi ona verdim
artık geri vermiyor” diyorum.

YILMAZ ERDOĞAN

Önce bacım sonra ihtiyacım :laugh:

İnsanların
çoğu sevmekten korkuyor, kaybetmekten korktuğu için.Düşünmekten
korkuyor, sorumluluk getireceği için.Konuşmaktan korkuyor,
eleştirilmekten korktuğu için.Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğin
kıymetini bilmediği için.Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey
...vermediği için....Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için.

Galip Ömer Tevfik kısmetten çıktıysa ,nasibi kuzey kutpundan gelirmiş.

Sαklαmα yeteneği yüksek olαn, güçlü biriyim. Hαttα gözlerimden yαşlαr düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: 'Ben iyiyim'.

Dün Bir Tane i-phone Aldım İnanırmısnz Adamlar Açlıktan Arkasındaki Elmayı Isırmış.
(NİHAT DOĞAN)

Ne kadar farklı olursa olsun; Sana ait olmayana tenezzül etme, Ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme..........

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri..Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor!..

Geri