Günün sözü!!

Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.

72290_458350288043_591583043_5437893_1782165_n.jpg

Attığın her kahkahanın ardına saklanmış o küçük çocuğu tanıyorum ben. İncinmiş küçük bir çocuk saklı orda. Biri gelip‘’Dünya korktuğun kadar kötü değil küçük çocuk. Hadi ver elini bak şu güzelliklere .’’ demeden çıkmayacaksın sığınağından.Anladığım bir şey daha var küçük çocuk. Birini anlamak onu her haliyle çözmek yeterli değilmiş.... Onu kendin gibi görmek akamayan gözyaşını onun yerine dökmek belki insancıl bir duygu ama yetmiyormuş. Yetemiyormuş…

ellerinin arasında ısıt üşüyen yüreğimi sevgili..

buğusuna da S'en ve B'en yaz..

b.b

Hayat;yasamayi, mutluluk;gülümsemeyi, sevgi;Haketmeyi, vefa;hatirlamayi, dostluk;paylasmayi bilen için vardir..!

Umudα bin kurşun sıksαdα ölüm, Unutmα ölüye kurşun işlemez gülüm..

SensizLiğin Kıyısında, YokLuğunun Koynundayım. Uzatsan yüreğini, Bir Nefes kadar Uzaktayım. Hadi Dokundur Cân'a da Cân GeLsin.

Biz senle iki ayrı olduk..
Ben seni susacak kadar,
Ben sana susayacak kadar,
Ben seni beni susduracak kadar,

Sevdim..*

Giyince açılır diyen Tezgahtar, uzayınca şekle girer diyen Kuaför, Zamanla unutursun diyen Arkadaş hepsi aynı pisliğin lacıverti

Birinci Dünya Savaşı'ndan bir hafta önce 1914 yazında 1 Türk lirasının karşılığının 3.7 Dolar ve 18.45 Mark'a tekabül ettiğini biliyormusunuz...

mecnun değilim; lakin çağırırsan çöllere gelirim..

sana yalan halde gelmem,

toplarım özümü yalın halde gelirim..

kapıyı çaldığımda "kim o?" dersen;

ben olmam kapında

sen olur gelirim ...

Artık yaşanmak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşk.. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir oldu şimdilerde..

“Kendi ordusunu taşıyamayan uluslar, başkalarının ordusunu taşımak zorunda kalırlar".
Romalı düşünür Publio Cornelio Tacito

"Bir ordunun cevheri ne olursa olsun, siyasete karışırsa, birlikte hareket ve savaşma yeteneğini temelinden kaybeder"

Mustafa Kemal ATATÜRK​

Ne kadar farklı olursa olsun; Sana ait olmayana tenezzül etme, Ve ne kadar basit olursa olsun, senin olandan asla vazgeçme.

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

Hayatta gerçeklerle yaşa ve herzaman onları savun. Takdir eden olmasa bile, Vicdanına hesap vermekten kurtulursun..

Geri