Günün sözü!!

Hiç yalan söylemedim diyen insan bile, aslında 'naber' sorusuna 'iyilik' diyerek yalan söylemiştir..
[Can Dündar]

İnsanlar Çok Değişti, Dikkat Etmek Lazım. Biriyle El Sıkıştıktan Sonra Beşi de Yerindemi Diye Parmaklarını Saymak Zorundasın..

L.N Tolstoy​

Kurşun sesi kadar hızLı geçer yaşamak öyLe zordur ki, kurşunu havada sevgiyide yürekte tutmak..

Herkes cennete gitmek ister fakat kimse ölmek istemez

Güzel kadınla zeki kadın ayrı birer film gibidir. Birisinde görsel efektler ön plandayken diğerinde kurgu ve senaryo mükemmeldir. İyi bir senaryo daima sürükleyicidir.

'Allah' diyen hayvanlara rastlıyoruz. Şaşırmayın ! Ben, 'Seni seviyorum' diyenine bile rastladım.
[Cemal Safi]

Kadınlar ÜZÜM Gibidir... Sizin Vereceğiniz İlgi , Emek ve Sevgiye Göre ; Ya ŞARAP Olurlar Ya Da SİRKE ....

132ao.jpg

Zorluklar, zamanında yapmadığımız kolay şeylerin birikmesiyle oluşur.

Kelimelerin Gücünü Bilmiyor İsen; İnsanların Kuvvetini Asla Tahmin Bile Edemezsin ...

Ey Gönüldaş ! Bir Gönül Yapmak Gelmiyorsa Elinden, Bari Bir Gönül Yıkılmasın Dilinden!! ~Mevlana~

Ogün Samast,çocuk mahkemesinde yargılanacakmış....Belkide yakında Ogün Samast'ı kreşe de yollarlar,daha minicik çünkü o..

Geçenlerde sinemaya gittim ''10 dk ara''dediler hala arıyorum..:))))

Bir şey yap .. Güzel olsun,
Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle,
Dilin mi dönmüyor? Güzel bir şey gör,
Veya; Güzel bir şey yaz. Beceremez misin?
Öyleyse Güzel bir şeye başla...
......Ama hep güzel seyler olsun,
Çünkü "HER İNSAN ÖLECEK YAŞTA... Geç kalmayasın!

Şems-i Tebrizi

Her insan kaybeder; ama sevmeyen vazgeçer unutma. Bil ki aşk; kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde biter aslında.
Paulo Coelho

Iftira esek arısına benzer onu ilk vurusta oldüremeyecekseniz hiç dokunmamak daha iyidir.

Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını
ve en sonunda bir metrekarelik yere sığmak zorunda kalacağını farketmeli insan.

Can Yücel

Çok şey bilmek neye yarar haddini bilmedikten sonra? Suskunluğum seni yanıltmasın,konuşursam kaldıramazsın..! Unutmak beni yormazda,unutulmaksana koymaz mı..? Zamanında değer verip altını çizdim,şimdi bana zorla ÜSTÜNÜ ÇİZDİRECEKSİN...!

Geri