Günün sözü!!

Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir. "İHTİYAÇ KALMAZ".

güzel söz ..

kendideeriilekalsnyl5.jpg

Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare dağ ile karı başbaşa bırakmaktır...
Gün gelip karlar eridiğinde dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap başka bir dağdan selam yollamaktır.

Zerrece Tamahım Yoktur Şu Dünyanın Varına; Rızkımı Veren Huda'dır Kula Minnet Eylemem ! ( NESİMİ )

Hiçkimse başkasının elinden ölümü haketmez . Ama işlenen cinayetin ardındaki hikaye o ölümden daha beter olabilir !

Ne olurdu, seninle tatlılaşsaydım; yaşayış zaten acı.
Ne olurdu, sen razı olsaydın benden de, herkes kızsaydı bana.
Ne olurdu, seninle aram düzgün olsaydı da, bütün alemlerle aram açılsaydı, dünya yıkılıp yansaydı.
Sen beni sevdikten sonra malın mülkün değeri mi olur? Zaten toprak üstünde ne varsa hepsi de toprak olacaktır.
Alem O'nunla kaimdir ve O'nsuz olan hiçbir şey yoktur. O'nun rızası, rahmeti, bereketi ve tecellisi olmayan hiçbir şeyin değeri yoktur.

(Hz. Mevlana)

Ne doğrarsan aşına, o çıkar kaşığına.
Kişi, çalışma miktarına ve biçimine göre karşılık görür. Çok ve iyi çalışan iyi, az ve kötü çalışan da kötü sonuçla karşılaşır. Elde edilen verimin iyi veya kötü olmasında niyetin rolü de büyüktür.

Görmezden Gel Beni, Bir Daha Yoluna Çıkıpda Üzmem Seni ...

Ölüm gerı cevırıyor benı , hayat istemıyor...Nereye gıdecegım ben şimdi?

Sarı giyer güneş olursun mawi giyer deniz olursun kim bilir belki birgün beyaz giyer benim olursun..

Sevdiğinizi yalnızca onun duyabileceği biçimde eleştirin. Övgünüzü ise bütün dünyaya duyurun. . . ! Hz Mevlana

just gonna stand there and watch me burn, thats allright because I like the way you hurt..

Hande mi yener, Funda mı arar, hayır Seray sever. Bu üçüne önce Nejat işler sonra da Ahmet çakar. Bu... geyik Celal'i bayar, bu geyiğe dayanamayan Ferhat göçer. Yıllar sonra bunlar tarih olur, o tarihi de Gönül yazar, Mehmet okur. Bu Sözü Beğenip & PayLaşırsan DuaLarın KabuL OLur Buna da ancak Kadir İnanır.. :biggrin:

Bu söz için _Venüs_e teşekkürler nerdesin bea

"Allah’ın bile insanlar hakkındaki hükmünü, ömürleri sona erdikten sonra verdiğine inanırken…

Biz kim oluyoruz da insanlari birkaç kez görmek, iki-üç yazı okumak, birkaç dedikodu dinlemekle.. yargılama hakkına sahip olabiliyoruz!"

Geri