antiochia
guard
- Reaction score
- 0
neden bu listedeki hiç kimse kendi vatanında sevilmiyor bilen varmı_? o listeye girmek için ülkesini aşağılaması mı lazım insanların.
o dediğin yer neresi arkadaşım ??? zimbabwe mi ?? japonya mı ??? beni güldürme ya bu kadar milliyetçi olan insan bu kadar bayrağına düşkün bir insan neden kendi vatanında bişeyler yapmıyor ??? a pardon yapıyor yapmıyor değil gençlerin beynini yıkayıp onu CUMHURİYET DÜŞMANI yapıyorlar. ATATÜRK lafını bile söyletmiyorlar sakın yanılıyorsun deme! ben o kadar iç sistemlerine girdim ki gördüklerim duyduklarım insanın kanını dondurur cinsten. İstiklal Marşı ile 1-2 türkçe kelime ile bu işler yürümez arkadaşım FBI koruması altında ve Bush'un kucağında olmaktan büyük keyif alınmış galiba
.............memleketim için neler yaparım onun derdine düşün..............
Herkes anlamak zorunda da degil.
Fethullah Gülen bir yerden olumlu işler icra ederken bir yerden de insanların özgür düşünme haklarını yiyor.
Bazen hukuka aykırı davranışlar icra ettiğinide biliyorum.
Ülke dışında okul açıyorsun tamam,ülkeyi tanıtıyorsun tamam.
Ama Dünya'da tek dinmiş gibi İslamiyet üzerinde dönmediğini anlaması gerek.
Burası çok yanlış.
Kardeş tam anlayamadım hatalı yorumladıysam özür dilerim. Fakat Her cuma hutbesinde " İnneddiyne İndallahil İslam " ayeti kerimesinin manasına binaen Dünyanın bu merkezde döndüğüne şüphe yok. Bundan endişen olduğunu düşünmek bile istemem. Lakin Hocaefendi'nin Tüm semavi dinlerde " HOŞGÖRÜ " esas olduğu gerekçesi ile diğer dinlere mensup kişilere uzattığı dost elinide yadırgamamak lazımdır. Nihayetinde yapmak istediği diğer dinlere icabet etmek değil Bütün dinler arasında bir hoşgörü tesis etmektir. Yaşanabilir bir dünya için gerekli bir adımdır. Dinlerarası diyalog bazı kesimlerce " HATA " şeklinde yorumlansada , yorumlayan kesimlerin kendi dinlerine bakışını incelediğinizde konunun fütursuzca saptırıldığını görmek zor olmasa gerektir.
oLdness dünyadaki Tek din İsLamiyeT deĞiL eLbeTTe ama Tek HAK din İsLamiyeT biLiyosun ve İsLamiyeTi yaymak öĞreTmek pi parÇa oLsun insanLarın GönLüne sokmak peyGamber efendimizden bize kaLan TebLiĞ vazifesidir.O mübarek insan o ki kainaTın efendisi nasıL ki başından işkembeLer döküLdüĞü TaşLandıĞı Canına kasT ediLdiĞi haLde en azıLı kafirLere biLe İsLamiyeTi anLaTmaya ÇaLışmışTır bizLerin de biraz oLdun bu biLinÇ iÇinde oLmamız Gerekiyor.YurT dışında okuLLarın aÇıLması anasını babasını vaTanını bırakan GenCeCik öĞreTmenLerin oraLara GiTmesi sırf bundandır.biLdiĞim kadarıyLa da FeThuLLah GüLen diĞer dinLere bir sayGısızLıkTa buLunmamışTır zTn onun yapTıĞı dinLer arası diyaLoG harekeTidir.
Evet, ben de sana sonuna kadar katılıyorum. Üstünden yüzlerce konu geçmiş 1 sene önceki konuların içinden, bu kadar zahmete girip böyle kuyuya atılan taşı çıkartmaya yaramayacak konuları eşelemek yerine, ilim - icat - buluş - emek - mesai üretip memleket hayrına başka uğraşlara girsen çok daha faydalı olurdu. Ne oldu şimdi? 1 sene önceki konuyu hortlattın da hangi derdimize derman oldun rica ederim bir açıklasana? Ortamı gerip, iki farklı kutup insanlarını birbirine düşürecek böyle bir konuyu ana sayfaya taşıdın da iyi bir şey mi yapmış oldun? Espri olsun diye sana teşekkür de ederdim ama anlaşılamamaktan çekiniyorum. Bir yandan güzel temennilerde bulunuyorsun, diğer yandan tam tersine çatışma ortamı oluşturup, ilk fikirlerinle çelişiyorsun. Azıcık büyüyün artık...
İki ayağı oldugu halde ilerlemek için ellerinide kullanan, her direğe kokusunu bırakma içgüdüsünde olanlar gibi(Sin&SİNİZ&) dibe vurmadan çanak çömlek oo gelsin bizim Orhan abide iki tane daha devirelim olurmu ? Burda kendı ırkınızı sırtlamıs bı ınsana saldırıyorsunuz. Devir imanı kurtarma devri, devir talebe yetıstrme devri demiş çıkmış yola İlk meclisimizde bulunan, kürt oldugu halde Turklerle olması gerektiği gibi kardeşliği, barışı tek devleti savunan Bediüzzman..
Çok enteresandır ki yapılan hizmete ve faaliyetlere saldıranlarda aynı ozellıkler mevcut bikere ınsanlar artık sunu anladı BEN ATATURKCUYUM diyen adamın aslında Ataturkle alakası yok Ataturk din ile siyaseti birbirinden ayrdı Millet ile dini değil.. Ataturk ile Said Nursi arasında gecenlerı arastırın.. Ataturk un ona duydugu saygıyla ve Said Nursinin kerametlerıyle karsılasıcaksınız..
Ataturk dıoruz evet o laık sıstem getırerek bır dahilik ve kendınden beklenenı yaptı aynı Ataturk Elmalı Hamdi Yazıra Maaş Bağlıyıp Kuran tefsiri yaptırdı..! Aynı ataturk laıklıge uygun kurallar getırdı ama bacımızın anamızın baş örtusune karısmadı..!
Varolusmuzdan kaynaklı taraflanma... İnsanlar tanımadıklarınn bugune kadar hep dusmanı olagelmıstr. Ya bu saftasındır ya karsı safta. Ya ımanını yada şirkini kuvvetlendırrsın arada gri bı nokta yoktr. Senn burda saldırdıgın ınsan butun dnyada senn ırkını senn şanını yuceltıyor..Afrikanın bılmem ne kasabasında, elni harıtaya atsan bulamıyacan bılmem ne ulkesınde bır yanda Ataturk bır yanda afrika bayrağı bu bırseyler cagrıstırıyor olmalı.. Ulan zır cahil, su toprakların degerını bılemeyen kıymetsız adam! Senın İstiklal marşını, senn kültrünü cocukların zihnine kazıyor bu topluluk!, ulan dusuncesız! bu cocuklar 10 yıl sonra ne yapıcaklar?, ulan ufku kapalı dar dusuncelı asıl mıllet dusmanı sensın! Bu cocuk 10-15 yıl sonra devletin, özel kurumların, aklına gelebılecek otoritesi yuksek mevkılere gelicek ee sonra ne olucak? Düşün bakalım belki başka şeyler içinde hala beynını kullanma ozellıgın vardır..
Sana samimi gelmıyor olabılır, sana Turk dusmanı gelebılır, sen mi? sanada Amerikan yalakası Fettos olarak gelebılır ama soyle bır mevzuu var SEN bu adam kadar kendını kendi aynanda sorguladın mı? Varsayalım ki bu adam hakkında olumsuz solenenlerın hepsı dogru Ulan kafasız sen once bı don bakıyım kendi içine kendine bır bak bakalım bu adamı sorgulayabılecek elestırebılecek durumdamısın nerdesın ? NERDESINZ? Napıyoruz napıyorum. Konusu oldugu zaman hepımız muslumansınız ya bır muslumanda bulunması gereken ozellıklerın kacta kacına sahıbız ?
Konu Fetullah Gulen olmasın o sadece bır aracı burda ınsanları ofkelendıren haset etmenız iftara etmeniz. SOYLE BIR GERCEK VAR BU ADAM TURK VE MUSLUMAN DUNYASINA BİLİNC VE GUC KAZANDIRAN BI INSAN.
Hani bu adam kadar calısan hızmet eden ınsanlara kendılerınden dıer alemden haber veren baska bırısı varmı ? Gosterın bıtane adam gosterın butun Dunyada calıssın yok..
Meyve veren agaç taslanır, bıl ıstıorum uyan ıstıorum gercekler gercekten gercek sandıgın mı ?
Benım anama bacıma sovselerdı Fetullahçılar dedıklerı kadar gucume gıtmezdı
Bu sitemi sarfeden: Fetullah Gülen
Allah ki Karıncanın ayagınn sesinin golgesını goruyor bılıyor bu adamın hakkını bu sayfalarda bırakmaz.. En azından sevıyenızı koruyup ılk duydugunuz bılgılerın pesıne takılmadan objektif olarak husnu zan yaparak bakın, bı kac dakıka ınsaflı dusunmeye calısın..
Yada Düşüncenız sıze kalsın dusunce yapısı olarak gelısım asamasında olan ınsanların da kafasını karıstırmayın..