bir deli bir kuyuya bir taş atmış 40 akıllı cıkaramamış arkadaşlar herkes yaızlar yazıyor bu o yazar şu yazıyor doğru diyorsunuz şu yazar şu yazıyor doğru dioyrsunuz cok merak ediyorum düşüncenize ters bit yazı çıksa onada doğru diyecek misiniz. siz hic ışık evlerinde kaldınız mı onu geçmiçtim kendinize müslüman diyor iseniz cuma namazına gidiyor msunuz gidiyor iseniz acaba allahın kuluna farz kıldığı 5 vakit namazı ne akdar kılıyorsunuz bunlar sizi kalmış ama hiç yaşamadığınız yerler hakkında yada gerçekten içlerind eyaşamadıktan sonra hele dinle alakalı yerler hakkjnda cok rahat roum yapmayı brakın
bir deli bir kuyuya bir taş atmış 40 akıllı cıkaramamış arkadaşlar herkes yaızlar yazıyor bu o yazar şu yazıyor doğru diyorsunuz şu yazar şu yazıyor doğru dioyrsunuz cok merak ediyorum düşüncenize ters bit yazı çıksa onada doğru diyecek misiniz. siz hic ışık evlerinde kaldınız mı onu geçmiçtim kendinize müslüman diyor iseniz cuma namazına gidiyor msunuz gidiyor iseniz acaba allahın kuluna farz kıldığı 5 vakit namazı ne akdar kılıyorsunuz bunlar sizi kalmış ama hiç yaşamadığınız yerler hakkında yada gerçekten içlerind eyaşamadıktan sonra hele dinle alakalı yerler hakkjnda cok rahat roum yapmayı brakın
Yaşamadım O Dinsizlerin Arasında Ama Çok İyi Biliyorum bi Kaç Arkadaşım Oraya Gitmişti... Adam'ın Söylediği Söz İş AŞ Haydar Baş Buna mı İnanalım...
O Senin Dediğin Abi Abla Hani Vatan Severlerdi Hani En Büyük Türklerdi... Neden Gelmiyor Fetullah...
Ayrıca Sen Kimsinki Namazımı Sorarsın????
Sen Kıl Kendine Cehhenem'de Görüşürüz Ondan Sonra:goz:
Yaşamadım O Dinsizlerin Arasında Ama Çok İyi Biliyorum bi Kaç Arkadaşım Oraya Gitmişti... Adam'ın Söylediği Söz İş AŞ Haydar Baş Buna mı İnanalım...
O Senin Dediğin Abi Abla Hani Vatan Severlerdi Hani En Büyük Türklerdi... Neden Gelmiyor Fetullah...
Ayrıca Sen Kimsinki Namazımı Sorarsın????
Sen Kıl Kendine Cehhenem'de Görüşürüz Ondan Sonra:goz:
Tek hedefleri Dini yıkıp Türkiye'ye kömünizmi hakim etmek..
Bak ne kadar güzel tesbitte bulunmuşsun,tebrik etmek gerekir.
Sözde demokrasi ile yönetilen bir ülkede,
grev hakkı elinden alınıyorsa,
milyonlar yerine 8-10 kişi günh keçisi oluyorsa,
çiftçi anasını alıp gitmek zorunda kalıyorsa,
işçiler sokağa konulup dilenmeleri için yol veriliyorsa
bu mudur akp demokrasisi?
Eğer buysa biz almayalım,
alanlara afiyet olsun.
Bu arada;
donunuza sahip çıkın !!!
cümlemi tekrar etmek istiyorum.
Bazı şerefsizler var izin vermiyorlar Türkiye'ye girişini yasakladılar.Buraya girmesine izin yok yani keyfi değil.Aynı sorunu Bedizzaman da yaşadı onuda urfa'ya sokmadılar.
Hatta anlatayım dönemin başbakanı emir vermişti sokmayasınız haaa
-Adam dediki sayın başbakanın çok yaşlı ölmek üzere urfaya bırakalımmı?
-Yok sakın ha...
-Araba yok başbakanım ne yapalım
-Bulun bir çöp arabası götürün.Ne yaparsanız yapın onu oaraya sokmayın
-Bedizzman;"Kendi sonunu söyledi" dedi.
Sonra ne oldu o başbakana biliyormusun bir nedenden dolayı yaralandı ağır bir şekilde etrafta da hiç araba yoktu neyle götürdüle ÇÖP ARABASI ama hastaneye götürene kadar vefat etti...
Bedizzaman Atatürk zamanından beri bu milleti Adnan menderesi tarikatları uyardı ama hiç biri dinlemedi işte Risalede yazan herşey bir bir çıkıyor Mektubat Emirdağ lahikasında yazanlar bir bir şimdi yaşanıyor.
Anlamıyormusun Müslümanlara nefes aldırmak istemiyorlar deccal(masonlar) orduları..
Tek hedefleri Dini yıkıp Türkiye'ye kömünizmi hakim etmek.Atatürk ne diyor dinsiz devlet olmaz yaşayamaz sömürülmeye yüz tutar.Eğer İslam'ı yok edersen Türkiye'de zayıflarsa ülke işgal altında kalır ama eskisi gibi değil.Modern işgal......
nerde yasak falan yok isterse gelir ama fetullah gurbet acısı cekiyo nie mazoşist galba
Bak bu işin ardını bilmiyorsun yukarıda Allah(cc) var.Az samimi ol böyle şeylere gerek varmı.
Ben sana birşey kanıtlamaya çalışmıyorum uyarıyorum tedbir alın diyorum sonra başınızı taşa vurursunuz.Yoksa Gülen'i tanıyan tanır zaten ben bu yazılarla iftihar ederim bu yazılar olmasa asıl eksiklik olur....
Bizim Törör ve ergenekon yuapılanması ve ardındaki güçlerle işimiz var.Yoksa ben Said Nursi'yi seviyorum diye Allah katında değeri yükselmez aynı şekilde sen sevmiyorsun diye değeri düşmez....
Allah katında herkesin yeri bellidir.
Başta mesela ben alevilere olumsuz işte cehennemlik gözüyle bakıyordum ama başta HarunYahya ve Gülen bu ayırımı kaldırmaya vesile oldu inşaAllah.Tanımadığın emin olmadığın insanların hakkında 40 kere düşün.
Nalıncı babayı duymadın heralde.Bu zatı araştır.Tavsiye ederim....
Bazı şerefsizler var izin vermiyorlar Türkiye'ye girişini yasakladılar.Buraya girmesine izin yok yani keyfi değil.Aynı sorunu Bedizzaman da yaşadı onuda urfa'ya sokmadılar.