- Reaction score
- 0
Bedava goL anasını satim şansa ßak.
gol bedava penaltı bedava
hava bedava su bedava :goz::goz: alıştık artık dai
davamı açsak fedesaron kapansın fenerasyon açılsın
Bedava goL anasını satim şansa ßak.
gol bedava penaltı bedava
hava bedava su bedava :goz::goz: alıştık artık dai
davamı açsak fedesaron kapansın fenerasyon açılsın![]()
Arkadaşım senin saatine göre 17 saniye geçiyo.Hakeminkine göre deil.Hakemin sattinde +5 bile oldumu bakalım.Serbest vuruşta en az 2 3 dk bekledi kayserililer baraj kurmamamk için.Onu nie hesaba katmıyosun??
ya allah bilir sen macı bile izlemedin ligtvde +5 17 saniye geçiyor
kardeşim gol oldu santra olmadan macı bitirdi hakem
3 puan gelince bahane çok kendini kayseri takımın oyuncuların yerine koy
sana bu ilk ve son mesajım
_мαѕυм_;2808525' Alıntı:bakıyorum aranızda kuralları bilmeyenler var...evet hakem 5 dakika uzatma verdi..ki en az 5 dk vardı...
peki neden +6 yı oynattı....macı izleyenler gormuştur..90+2 de serbest vuruş kazandı ceza sahasının hemen icinden fenerbahçe..ve oyun en az 1 dk ka durdu...uzatma surelerindeki duraklama anları da uzatmaya eklenir...bunu da bilesiniz...
biz de golumuzun tadını cıkaralım
:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin
:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin
arkadaşlar size bir gsli olarak sesleniyorum yanlış anlamayın amacım ne provakasyon ne de başka bir şeydir ALLAH AŞKINA ŞU GALİBİYETE SEVİNEN BİRİ VAR MI ARANIZDA kardeşim nasıl seviniyorsunuz yaa ben şahsen aynısı bize olsa üzülürüm hakemin bi forma giymediği kaldı .
Son dakikalarda vedersonun frikiği barajdan dönünce hakem tamamlar mı diye baktım ama önüne düşmedi işte ilk golde penaltı benzeri bir şey yoktu ben önce sarı kart verdi zannettim attı diye ama baktım penaltı takvime baktım 1 nisan geçeli 4 gün olmuş ama hakem şaka gibi zaten son golde ofsayt olduğunu söylemeye bile gerek yok ayrıca maçın 97 de bitmesi yine iyi gol olmasaydı 120 ye kadar yolu vardı kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama içimi dökmem gerekti.
Bu arada maçtan sonra Tolunay hocayı dinleyin de olayı anlayın
kardeşim bide bize diyorsun kuralları bilmiyorsun.aslında sen bilmiyorsun uzatmalarda neden oyuncu degiştiriliyor biliyormusun.vakitten çalınıyor hakem ekliyemez. anladınmı ?
böyle hakemlere böyle başbakanın kurdugu federasyona yazıklar olsun
eger böyle şampiyon olunacaksada yazıklar olsun
macta 1 dakika bile uzatma yok +5 veriyor hakem +5 geçince gol oluyor
ya allah bilir sen macı bile izlemedin ligtvde +5 17 saniye geçiyor
kardeşim gol oldu santra olmadan macı bitirdi hakem
3 puan gelince bahane çok kendini kayseri takımın oyuncuların yerine koy
sana bu ilk ve son mesajım
arkadaşlar size bir gsli olarak sesleniyorum yanlış anlamayın amacım ne provakasyon ne de başka bir şeydir ALLAH AŞKINA ŞU GALİBİYETE SEVİNEN BİRİ VAR MI ARANIZDA kardeşim nasıl seviniyorsunuz yaa ben şahsen aynısı bize olsa üzülürüm hakemin bi forma giymediği kaldı .
Son dakikalarda vedersonun frikiği barajdan dönünce hakem tamamlar mı diye baktım ama önüne düşmedi işte ilk golde penaltı benzeri bir şey yoktu ben önce sarı kart verdi zannettim attı diye ama baktım penaltı takvime baktım 1 nisan geçeli 4 gün olmuş ama hakem şaka gibi zaten son golde ofsayt olduğunu söylemeye bile gerek yok ayrıca maçın 97 de bitmesi yine iyi gol olmasaydı 120 ye kadar yolu vardı kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama içimi dökmem gerekti.
Bu arada maçtan sonra Tolunay hocayı dinleyin de olayı anlayın