Fenerbahçe 2 - 1 Kayserispor (Tek Başlık)

4 Maç Sadece 4 Maç Sonra Hem şampiyonluk Hemde şampiyonlar Ligi şampiyonlugu Geliyoor Hazırmısın Türkiyeeeeeeee

Harbıden bızım futbolcular cok buyuk maclar alıolar bu aralar allah sonumuzu hayır etsın ...besıktası chelseyı sımdıde kayserıyı :) yuh artıq

BenCe Maç Kayserinn hakkıydı!!
kayserideki Kayseri-Fenerbahçe maçı da bizim hakkımızdı.2 maç düzgün yönetilse bu maç 1-1 bitecek o maçı da kazanacaktık yani 4 puan almış olmamız gerekiyordu.onun yerine 3puan:goz: aldık

4 Maç Sadece 4 Maç Sonra Hem şampiyonluk Hemde şampiyonlar Ligi şampiyonlugu Geliyoor Hazırmısın Türkiyeeeeeeee

33.haftaya en az 5 puan farkla lider gireceğiz ve büyük ölçüde şampiyon olacağız

Harbıden bızım futbolcular cok buyuk maclar alıolar bu aralar allah sonumuzu hayır etsın ...besıktası chelseyı sımdıde kayserıyı :) yuh artıq

haklısın walla insallah sonuna kadar böyle gider

Kiskananlar Patlasin

:durdurun
:biggrin

Fener yine hakemin geri tepmesiyle kazandı. Kahrolsun böyle hakemler. Satılmış insanlar nasıl hakem oluyor anlamış değilim... Bunlar da Azizenin adamıdır...

Adam Gibi Yorum Yaz
Hadi Simdi Biraz Kendi Bölümüne Takil

Cocukluktan Cikin Artik

:goz:

ya varya ah ulan ah burası türkiye attınmı golcumuz
yazımı iyi oku + 5 geçiyor 17 saniye ve gol oluyor
herşey şuan süt liman devam ediyor o başbakana verdigim oy haram olsun

Arkadaşım kusura bakma ama kompleks yapmışsın utanmasan tuvalet ihtiyacını bile başbakandan bekleyecen yawww..

Uzatmaya gelince geçen hafta da 8 dk filan uzadı kimse ses çıkarmadı neden fener 2-1 öndeydi çünkü ama beceriksiz bjk atamadı atsaydı nolacaktı ?

Biraz yorum yaparke tarafsız olun diyecem ama imkansız bari birilerini eleştirirken seviyeli olun!!

Fenerli değilim ama hafta içi chelsa gibi bir takımı yenen Fener .Kayseri karşısında hakem olmadan kazanabilmeliydi yazık oldu hem kayseriye Hemde Fenere karşı bi saygı duymaya başlamıştım sevilla maçından sonra o saygıya yazık oldu bi maç satılır alınır ama bu kadar renk verilmez

241w1vd.jpg

Antu.com

böyle hakemlere böyle başbakanın kurdugu federasyona yazıklar olsun
eger böyle şampiyon olunacaksada yazıklar olsun
macta 1 dakika bile uzatma yok +5 veriyor hakem +5 geçince gol oluyor

Hep sizlermi +90 küsürlerde gol atcaniz HALUK ULUSOY yok demi artık istediğiniz hakemler gelmeyecek 10 dk uzatmalarla oynayamayacanız beleşten penaltılarınız olmayacak yürüyün gidin isinize be biz atinca nedense hep böle oluyor birazda tbr etmesini ögrenin

SON BES ADIM SAMPİYONLUGA

TEBRİKLER

FENERBAHCEM !!!

Arkadaşım kusura bakma ama kompleks yapmışsın utanmasan tuvalet ihtiyacını bile başbakandan bekleyecen yawww..

Uzatmaya gelince geçen hafta da 8 dk filan uzadı kimse ses çıkarmadı neden fener 2-1 öndeydi çünkü ama beceriksiz bjk atamadı atsaydı nolacaktı ?

Biraz yorum yaparke tarafsız olun diyecem ama imkansız bari birilerini eleştirirken seviyeli olun!!

bak sana tek kelime söylüyecem
farzet bu hakemin rezalet yönetimini
salı günü fenerin tarihinin enbüyük macı olacak o macta fener böyle kararlarla elendi
ozamanda böyle bana hakemi görmezden gelebilecek cesareti gösterebilicekmisin?
başbakan olayına gelince ona hiç girme belliki skor taraftarısın bunu seninle tartışmam bile
üzüldügüm nokta bu federasyonu kimlerin kurdugunu sagır sultanın duyması
senin duyamaman

bak sana tek kelime söylüyecem
farzet bu hakemin rezalet yönetimini
salı günü fenerin tarihinin enbüyük macı olacak o macta fener böyle kararlarla elendi
ozamanda böyle bana hakemi görmezden gelebilecek cesareti gösterebilicekmisin?
başbakan olayına gelince ona hiç girme belliki skor taraftarısın bunu seninle tartışmam bile
üzüldügüm nokta bu federasyonu kimlerin kurdugunu sagır sultanın duyması
senin duyamaman

hackhelle 1000. mesajı atan bir kişinin,mesajında bu kadar hazımsız olması üzücü..biz hakemlere ragmen kazanmaya alıştık,siz hakemlerle kazanmaya alıştınız farkımız bu.hakem hatasından puan da kaybetmiyorsunuz nedir sorununuz..senin gibi düşünenlere uzun uzun bir cevap yazdım okur analiz edersen ve biraz sakin düşünürsen eminim birşeyler kaparsın.hadi kolay gelsin.şampiyonlar ligini de TSL ile bir tutman gerçekten ilginç :)

arkadaşlar belliki çok zorunuza gitmiş bu maç hakem diye bağırıyonuz yok penaltı değildi uzatma çoktu boş konuşmayın kimisi 17 saniyeye takmış ayıp FENERBAHÇE şuan kendisine rakip olan tüm takımları yenmedimi birde hakem hakem diyosunuz sevinmeyin diyosunuz ne çabuk kupa maçını unuttunuz size yazık kayseriyle ilk maçımıza bakın mehmet topuz ağladı edu atılsın diye uyduruk kart verdi 1 0 öndeyken 2 1 yenildik o zaman sorun yoktu şimdimi hakemde sorun var 57 haftada 2 penaltı kullandık utanın ya gs kayseri maçına bakın adamlar gezerek maç verdi mehmet topuz sakat olduğu halde maça çıktı bi hedefi yokken boş konuşmaya gerek sezon sonu herşeyi görürüz unutmayın başarılı olan ve kıskanılana herzaman çamur atılır bu arada genelleme yapmıyorum bu vatanı dün işgal etmeye çalışan bi devletin takımını destekleyen nedir bilmiyorum ama bizden türk olmadığından eminim inş salı günü iyi bi sonuç alırız

herkes kaderini kendi belirler

Geri