Я@SmUsSعN ™
♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Şikeeeeeeeeee (Fenerasyon)
kayserideki Kayseri-Fenerbahçe maçı da bizim hakkımızdı.2 maç düzgün yönetilse bu maç 1-1 bitecek o maçı da kazanacaktık yani 4 puan almış olmamız gerekiyordu.onun yerine 3puan:goz: aldıkBenCe Maç Kayserinn hakkıydı!!
4 Maç Sadece 4 Maç Sonra Hem şampiyonluk Hemde şampiyonlar Ligi şampiyonlugu Geliyoor Hazırmısın Türkiyeeeeeeee
33.haftaya en az 5 puan farkla lider gireceğiz ve büyük ölçüde şampiyon olacağız
Fener yine hakemin geri tepmesiyle kazandı. Kahrolsun böyle hakemler. Satılmış insanlar nasıl hakem oluyor anlamış değilim... Bunlar da Azizenin adamıdır...
Bunlar da Azizenin adamıdır...
ya varya ah ulan ah burası türkiye attınmı golcumuz
yazımı iyi oku + 5 geçiyor 17 saniye ve gol oluyor
herşey şuan süt liman devam ediyor o başbakana verdigim oy haram olsun
bu maçta Gökhan ünaldan gol bekliyorum,zor maç olacak kayserispor 2-1 alır diye düşünüyorum,
böyle hakemlere böyle başbakanın kurdugu federasyona yazıklar olsun
eger böyle şampiyon olunacaksada yazıklar olsun
macta 1 dakika bile uzatma yok +5 veriyor hakem +5 geçince gol oluyor
Arkadaşım kusura bakma ama kompleks yapmışsın utanmasan tuvalet ihtiyacını bile başbakandan bekleyecen yawww..
Uzatmaya gelince geçen hafta da 8 dk filan uzadı kimse ses çıkarmadı neden fener 2-1 öndeydi çünkü ama beceriksiz bjk atamadı atsaydı nolacaktı ?
Biraz yorum yaparke tarafsız olun diyecem ama imkansız bari birilerini eleştirirken seviyeli olun!!
bak sana tek kelime söylüyecem
farzet bu hakemin rezalet yönetimini
salı günü fenerin tarihinin enbüyük macı olacak o macta fener böyle kararlarla elendi
ozamanda böyle bana hakemi görmezden gelebilecek cesareti gösterebilicekmisin?
başbakan olayına gelince ona hiç girme belliki skor taraftarısın bunu seninle tartışmam bile
üzüldügüm nokta bu federasyonu kimlerin kurdugunu sagır sultanın duyması
senin duyamaman