Fenerbahçe 2 - 1 Kayserispor (Tek Başlık)

hackhelle 1000. mesajı atan bir kişinin,mesajında bu kadar hazımsız olması üzücü..biz hakemlere ragmen kazanmaya alıştık,siz hakemlerle kazanmaya alıştınız farkımız bu.hakem hatasından puan da kaybetmiyorsunuz nedir sorununuz..senin gibi düşünenlere uzun uzun bir cevap yazdım okur analiz edersen ve biraz sakin düşünürsen eminim birşeyler kaparsın.hadi kolay gelsin.şampiyonlar ligini de TSL ile bir tutman gerçekten ilginç :)

dikkat edersen devamlı benim mesajımdan ısrarla alıntı yapıyorsun
ama nedense benim sana cevap vermem için kıvranıyorsun
sana neden cevap vermedigimi hiç düşünemedinmi?
hadi daha fazla kıvranma söylüyeyim
ben futbol fakiri futbol takımını tutan ama 11 kişilik kadrodan 1kişi dahi sayamayan
tiplerle futbolu her yönden tartışırım ama seninle asla
(nedeni acık ve net futboldan zerre kadar anlamıyor ve fanatiklik yapman)
bu sana ilk ve son mesajım

Ya neyin kavgasını yapıyonuski.Her sene her takıma yapılıyo.Bi bizemi yapıldı sanki.Bi kerede biz hakem sayesinde 3 puan alalım bırakında.Hep siz alacak deilsiniz.NOKTA!!

ya bir allahın kuluda anlayamıyor ne demek istedigimi
tamam ben pes ettim siz haklı olun
ben ister inanın ister inanmayın hakem hatalarıyla kendi takımım bile olsa haksız puan veya puanlara sevinemiyorum. örnek veriyorum servetin antep macında 4 metre ofsayttan gol atıpda aldıgımız 1 puan gibi
benim üzüldügüm nokta birkişide evet hakem çok kötüydü ve puan aldık dememesi
çünkü bugünki mac şampiyonlugu fenere %80 geçmesi çünkü bana göre fener 2 puan bıraksa
çokşey degişecekti ligde (birazda bu gözle bakılsa diyorum)
umarım tek istedigim salı günü bugünkü gibi bir hakem olmaması
ozaman mesajları acı ama gerçek bir arkadaşımız dedi dersiniz
hadi iyi forumlar

tmm bende sonunda anladım ne demek istediğini.hiç kimse haksız puan kazanmasın herkes adilce topunu oynasın.hakem bu hata yapacak tabiki ama ben kendi adıma söyleyeyim.Gs haksız maç kazandıgı zaman federasyona suç atmadım.hakemi suçladım ama para aldı demedim.böyle bir iddaam olmadı.
şampiyonlar ligindeki üst düzey hakemlerin yönettiği karşılaşmaları izlemek çok hoşuma gidiyor.genelde çürük yumurtalar uefada oluyor.selcuk dereli gibi.şikeden bahsetmiyorum kötü yönetimden bahsediyorum.her maçı olay oluyor avrupada.bizim ülkemiz dışında herkesin bakış açısı bu hakem berbat,ama asla karaktersiz onursuz değil..şike yapanı illaki çıkartırlar zaten.
ülkemizdeki anlayış digerlerinden farklı oldugu için maalesef bu tip yorumlar kaçınılmaz oluyor.ve herkes hakem hatalarını kendine olumlu yonde cevirme gayreti içindeyken bizim fair play yazılarımız da pollyannacılıktan öteye gitmiyor.

buarada maçta atladıgım bir nokta daha var.golü atmadan önce sarı kartı vardı saido nun.orta sahada aurelio ya arkadan sert bir müdahalede bulundu,görmesi gereken 2. sarı kartı görmedi.hakem hatadır,sonuca etki etmiştir ama asla kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum

:) tek kelime 2 cümle!
Hakemler yıllardır hata yapıyor ve yapacak nihayetinde onlarda insan bunda art niyet arıyorsanız o size kalmış.alime sormuşlar insanları nasıl bilirsin "kendim gibi demiş"

Sağır sultana gelince kardeşim adam T.C başbakanı gs,bjk.... ermeni takımı mı da feneri şampiyon yapmak istesin...Kişisel düşüncesini böyle basit ifade etmediği için o başbakan oldu sen ve ben ise burda yazışıyoruz ;)

Ayrıca ben fenerli de değilim haberin olsun...

xcharmingx Hiç Bir Fenerli Hakeme Kötü Yönetti Demiyor Demişsin.Dün Maçın Özetini İzlerken Dedim ki Bu Gs ve Bjk Tarafı Çok İtiraz Eder.Tamam Biz Kabul Ettik Diyelim,Hakemin Hataları Vardı,Bazı Pozisyonları Görmedi Veya Görmemezlikten Geldi.Siz Kaç Kupayı,Kaç Şampiyonluğu Hakemler Sayesinde Elimizden Aldınız Saydınızmı?O Zamanlar Hiç Çıkıpta Dediniz Mi Bu Hakem Hatalıydı Diye.Neyse Fazla Uzatmaya Gerek Yok.Olan Olmuş 3 Puan Daha Hanemize Yazıldı.Şimdi Ne Yapacak YÖNETİCİleriniz Merak Ettim Doğrusu.Paf Takımla Mı Çıkacak Sahaya Yoksa?

ya hakem size bir gol hediye etti

arkadaşlar belliki çok zorunuza gitmiş bu maç hakem diye bağırıyonuz yok penaltı değildi uzatma çoktu boş konuşmayın kimisi 17 saniyeye takmış ayıp FENERBAHÇE şuan kendisine rakip olan tüm takımları yenmedimi birde hakem hakem diyosunuz sevinmeyin diyosunuz ne çabuk kupa maçını unuttunuz size yazık kayseriyle ilk maçımıza bakın mehmet topuz ağladı edu atılsın diye uyduruk kart verdi 1 0 öndeyken 2 1 yenildik o zaman sorun yoktu şimdimi hakemde sorun var 57 haftada 2 penaltı kullandık utanın ya gs kayseri maçına bakın adamlar gezerek maç verdi mehmet topuz sakat olduğu halde maça çıktı bi hedefi yokken boş konuşmaya gerek sezon sonu herşeyi görürüz unutmayın başarılı olan ve kıskanılana herzaman çamur atılır bu arada genelleme yapmıyorum bu vatanı dün işgal etmeye çalışan bi devletin takımını destekleyen nedir bilmiyorum ama bizden türk olmadığından eminim inş salı günü iyi bi sonuç alırız

herkes kaderini kendi belirler

kardeşim kimin hangi ülkenin takımı olduğunu hrks biliyor gs bir türk takımıdır
bütün takımlar çanakkale savşına oyuncularını göndeririken tek göndermeye takımın fb olduğunu da 100.yılınızda türk takımları dururken polonyanın bir takımına para yardımında bulunduğunuzu da bilmiyorsunuz galiba ama bunlara gerek bile yok
SLOGANA BAK "FENERBAHÇE CUMHURİYETİ" biz Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz siz kendi ülkenizde yaşayın ayrıca bize Türklük hakkında konuşmayın

böyle hakemlere böyle başbakanın kurdugu federasyona yazıklar olsun
eger böyle şampiyon olunacaksada yazıklar olsun
macta 1 dakika bile uzatma yok +5 veriyor hakem +5 geçince gol oluyor

ya allah bilir sen macı bile izlemedin ligtvde +5 17 saniye geçiyor
kardeşim gol oldu santra olmadan macı bitirdi hakem
3 puan gelince bahane çok kendini kayseri takımın oyuncuların yerine koy
sana bu ilk ve son mesajım

arkadaşım sadece kayseri kalecisi 8dk net zaman geçirdi.maçın 90 dakikasını izlemeden yorum yapmayın derim ben.uzatmada da arkadasın acıkladıgı gibi çift vuruş pozisyonunda baya bir durdu oyun.o çift vuruşta da baraja iyi tikkat edin:melek

arkadaşlar size bir gsli olarak sesleniyorum yanlış anlamayın amacım ne provakasyon ne de başka bir şeydir ALLAH AŞKINA ŞU GALİBİYETE SEVİNEN BİRİ VAR MI ARANIZDA kardeşim nasıl seviniyorsunuz yaa ben şahsen aynısı bize olsa üzülürüm hakemin bi forma giymediği kaldı .
Son dakikalarda vedersonun frikiği barajdan dönünce hakem tamamlar mı diye baktım ama önüne düşmedi işte ilk golde penaltı benzeri bir şey yoktu ben önce sarı kart verdi zannettim attı diye ama baktım penaltı takvime baktım 1 nisan geçeli 4 gün olmuş ama hakem şaka gibi zaten son golde ofsayt olduğunu söylemeye bile gerek yok ayrıca maçın 97 de bitmesi yine iyi gol olmasaydı 120 ye kadar yolu vardı kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama içimi dökmem gerekti.
Bu arada maçtan sonra Tolunay hocayı dinleyin de olayı anlayın

denizli maçını kazandıgınızda siz sevinmediniz mi?

bu maç için yorum yapacak en son taraftar galatasaray taraftarıdır.ne çabuk unuttunuz ankaragücüne 8 tane atıp şampiyon oldugunuz seneyi,zaladı!ilk yarıdaki denizli maçında penaltıyla kazandıgınızı.28.hafta 2.penaltımızı kazanıyoruz,penaltı penaltı olmayabilir ama şuna kadar vermediklerine saysınlar.son ankaragücü deplasmanında ilk 15 dk 2 tane penaltımız verilmedi 0-0 berbere kaldık.8 tane penaltı atan takımlar konusuyor yahu..
bir de arkadaslar ilk yarıdaki maçı hatırlasınlar,deplasmandaki kayseri maçını...edu nun formasında topun izi var(ilk sarısı da sarı değil)oyundan atıldı.60 dk 10 kişi oynadık.

son gol de ofsayt değil diger başlıktaki fotograftan görebilirsiniz.o gole de gelelim.zaten uzatmanın uzatması oldugunu söyledik.pozisyonun başlangıcında taç kazanıyoruz.vederson atacak top kayseri klübesine geliyor,sayın tolunay topu alıyor saklıyor.sonra vederson taç atıyor oyun başlamış,kayseri klübesinden top atılıyor sahaya.kayserili oyuncular desen 90 dk yerde süründüler.ben bu kadar çirkef bir takım hayatımda görmedim...saidonun golden önce 2. sarı kartla dışarda kalması gereiyordu.kayserinin golünde asist yapan futbolcuya atılan pas ofsayt..

aeuqeh.jpg
[/QUOTE]
çizginin yamuk çizildiğini görmeyecek kadar kör değilsindir umarım.tekrar söylüyorum maçı 90 dk izle ve herşeyi gör.bilmeden de pozisyon hakkında yorum yapma...

bu konuya da daha fazla mesaj yazmak istemiyorum çünkü mesajlar gittikçe sapıyor.hakem hatasını konusurken şimdi şikeyi,Türklüğü konuşur olduk...

Zico'dan gönderme

7_206455_zico0604bb.jpg

Tecrübeli hoca, "Herkesin şikayet etme hakkı var ama ilk maçta Edu haksız yere atıldığında hiçbir Kayserili bunu söylememişti" dedi.
6.4.2008

‘Biz de söyleriz’
Kayserisporlular'ın hakem hakkındaki şikayetlerine, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’dan anlamlı bir yanıt geldi. Herkesin yorum yapma ve şikayet etme hakkı olduğunu ifade eden tecrübeli hoca, şu değerlendirmede bulundu: “Kayseri’nin golünde Deivid’in itildiğini düşünen birçok insan var. Lugano’nun ceza alanı içindne iki kez çekildiğini ve itildiğini söylemek de bizim hakkımız. İlk yarıdaki Kayseri maçını hatırlayın. Edu haksız yere oyundan atılmıştı.”

‘Puan kaybetmiştik’
“Öyle ciddi bir hataydı ki, puan kaybeden taraf olmuştuk. Ve sonra Edu ceza bile almamıştı. Ama o zaman hiçbir Kayserili bunu dile getirmedi. Kayseri’de de, önde olduğumuz başka maçlarda da benim takımımdan hiçbir oyuncu, yere yatıp zaman geçirmeye çalışmadı.” Brezilyalı teknik adam, maç hakkında da şöyle konuştu: “İyi başladık ama her zaman 90 dakika aynı ritmi tutturmak zordur. İlk 15 dakika çok pozisyon bulduk fakat yararlanamadık. Sonra oyun dengelendi.”

‘Carlos hazır değil’
“Her şeyden önce bu galibiyeti hakettik. Çünkü sahaya futbol oynamaya çıktık ve oynadık. Semih, sonradan oyuna girse de küsmüyor, takımı için herşeyin en iyisini yapıyor. Onun çıkışa geçtiğini görüyoruz. Carlos gibi biri sahaya çıktığında yüzde 100 performansla oynamalı. Ama gördük ki henüz hazır değil. Chelsea maçına gelince; aynı ruh İngiltere’de de devam edecek. Çıkıp kalitemizi ve mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Turu getirecek inancımız ve ruhumuz var.”

xcharmingx Hiç Bir Fenerli Hakeme Kötü Yönetti Demiyor Demişsin.Dün Maçın Özetini İzlerken Dedim ki Bu Gs ve Bjk Tarafı Çok İtiraz Eder.Tamam Biz Kabul Ettik Diyelim,Hakemin Hataları Vardı,Bazı Pozisyonları Görmedi Veya Görmemezlikten Geldi.Siz Kaç Kupayı,Kaç Şampiyonluğu Hakemler Sayesinde Elimizden Aldınız Saydınızmı?O Zamanlar Hiç Çıkıpta Dediniz Mi Bu Hakem Hatalıydı Diye.Neyse Fazla Uzatmaya Gerek Yok.Olan Olmuş 3 Puan Daha Hanemize Yazıldı.Şimdi Ne Yapacak YÖNETİCİleriniz Merak Ettim Doğrusu.Paf Takımla Mı Çıkacak Sahaya Yoksa?

maçı özettten izleyipte konuşan bir taraftar daha:D
daha neyin ne oldugunu bilmiyorsunki 2 dakikalık görüntüye göre yorum yapıyorsun
bu paf takımı olayına hiç girme istersen
sizin geçen sene fener beşiktaş macından sonra populer hale geldi bu söylem
ve ertesi sene hangi takımla çıktıgınıda biliyor türkiye :D
yönetim demişsin onuda söylüyeyim
her kötü sonuçtan sonra yedek üyeler dahil 20 kişilik yönetimler halinde basının karşısına çıkanlarında tehditler edenleride kimlerin oldugunu gayet iyi biliyor bu türkiye.
daha düne kadar senin yöneticin hakemlere canlı yayında şerefsizler derken
demedigini bırakmazken şimdi senin hakemleri koruman ne garip.
şampiyonluklar kupa demişsin
sana göre zaten bjk ve cimbomun tüm kupaları şikeyle alınma
sizinkiler tertemiz (tabii buna sana göre)
aslında böyle yorum yapmanda çok normal farklı yorumda beklemiyorum
biz neyi tartışıyoruzki senin ve benim yaşadıgım ülkede
fenerin eski menajerinden gözlemciler başkanı yapılıyor
ve kimlere ne cezalar veriliyor kimlere verilmiyor herkes bunlarıda görüyor
sonra sen ve ben burda futbolu tartışıyoruz

bana sorarsanız ilk pozisyon penaltı değildi. ikinci golde ofsayttı. fenerbahçeli olduğumu dile getireyim birde .

abi Nedir bundan Çektiğimiz ya :S Bi Kerede Yaptığımız Şeyi Ayakta Alkı$Layın ! Bırakın Laf SöyLemeyİ

fenerbahçe'nin hakemlere ihtiyacı mı var? biz beşiktaş'ı galatasaray'ı kendi evlerinde yenerek şampiyonluklar kazanmayı biliriz..biz hakemlerle değil hakemlere rağmen kupaları alırız..hakemin fener-kayseri maçında yaptığı fener lehine hatalar sakız olurda nedense bjk ve gs maçlarında yapılan lehte hatalar kimsenin onuruna gururuna dokunmaz çıkıp ta ekranlarda demek ki her maçta olabiliyormuş demezler..son gs maçına bakın..utanması olan zaten yerin dibine girer..
Allahın sopası yok kayseri'yi eşekten düşmüşe çevirdi.ilk maçın acısı biraz olsun hafifledi..ilk maçtan sonra hakem çok güzel yönetti diyenlerin son maçtan sonraki yangınları tam bir ironiydi..''alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste'' tolunay kardeşim..
alisamiyen'de gs ile maçımız var salya sümük ağlayacaklarına yenin kardeşim bizi orada şanla şerefle şampiyon olun..ama fener derbi canavarı biz ondan korkuyoruz onun için ortalığı karıştırıp hakemleri baskı altına almak ve ayak oyunlarıyla birşeyler yapmak istiyoruz diyorsanız yemezler..kupa maçındaki hakemi her zaman bulamazsınız..:goz:

Geri