DaredeviLL
Uşak Gfb
Liη & Liη;2812729' Alıntı:Saatlerinizi Ayarlayın Sami Yen'de Sizi Bekliyor Olacağız.. :sigara:
Geçen Sene Nöbet Saatlerini Ayarladık ta Bayrak Nöbetinizi Geçirmeyin Tamam Mı :durdurun
arkadaşlar size bir gsli olarak sesleniyorum yanlış anlamayın amacım ne provakasyon ne de başka bir şeydir ALLAH AŞKINA ŞU GALİBİYETE SEVİNEN BİRİ VAR MI ARANIZDA kardeşim nasıl seviniyorsunuz yaa ben şahsen aynısı bize olsa üzülürüm hakemin bi forma giymediği kaldı .
Son dakikalarda vedersonun frikiği barajdan dönünce hakem tamamlar mı diye baktım ama önüne düşmedi işte ilk golde penaltı benzeri bir şey yoktu ben önce sarı kart verdi zannettim attı diye ama baktım penaltı takvime baktım 1 nisan geçeli 4 gün olmuş ama hakem şaka gibi zaten son golde ofsayt olduğunu söylemeye bile gerek yok ayrıca maçın 97 de bitmesi yine iyi gol olmasaydı 120 ye kadar yolu vardı kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama içimi dökmem gerekti.
Bu arada maçtan sonra Tolunay hocayı dinleyin de olayı anlayın
Belli Üzüldügünüz Denizli Maçında Gördük Çok Üzüldünüz Dimi İçinzedeki Kuyyruk Acısı Dinmeyecek