Fenerbahçe 2 - 1 Kayserispor (Tek Başlık)

1 Fenerbahçe 29 20 6 3 66

:durdurun:biggrin:durdurun

bos bos mesaj atmayin lütfen :goz:

Arkadaşım senin saatine göre 17 saniye geçiyo.Hakeminkine göre deil.Hakemin sattinde +5 bile oldumu bakalım.Serbest vuruşta en az 2 3 dk bekledi kayserililer baraj kurmamamk için.Onu nie hesaba katmıyosun??

ya allah bilir sen macı bile izlemedin ligtvde +5 17 saniye geçiyor
kardeşim gol oldu santra olmadan macı bitirdi hakem
3 puan gelince bahane çok kendini kayseri takımın oyuncuların yerine koy
sana bu ilk ve son mesajım

bakıyorum aranızda kuralları bilmeyenler var...evet hakem 5 dakika uzatma verdi..ki en az 5 dk vardı...
peki neden +6 yı oynattı....macı izleyenler gormuştur..90+2 de serbest vuruş kazandı ceza sahasının hemen icinden fenerbahçe..ve oyun en az 1 dk ka durdu...uzatma surelerindeki duraklama anları da uzatmaya eklenir...bunu da bilesiniz...

biz de golumuzun tadını cıkaralım

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin
:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

Turkcell Süper Ligi 29.Hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, şampiyonluk yarışı veren Kayserispor`u(!) Semih`in 90+5`te attığı golle 2-1 mağlup etti. Kıran kırana geçen mücadelede Kayserispor hırslı oyunuyla dikkatleri çekerken, takımımız sabırlı oyunuyla dirençli rakibini son dakika golüyle mağlup etmeyi başardı. Roberto Carlos`un uzun bir aradan sonra ilk onbir`de başlarken 54.dakikada yerini Colin Kazım`a bıraktı. İlkyarısı Kayserispor`un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan mücadelenin 66.dakikasında Koray`ın cezaalanı içinde Deivid`i itilmesini gören hakem Hakan Sivriservi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Alex top ve kaleciyi ayrı köşelere yollarken takımımızın beraberlik golüne imza attı. Dakikalar ilerledikçe baskısını arttıran takımımız, Kayserispor`un her türlü zaman çalma gayretlerine rağmen birçok pozisyona girdi. Ancak son vuruş ve final paslarında istediği isabeti sağlayamayan takımımız, arzuladığı galibiyet golüne ulaşamadı. Son bölümde tüm hatlarıyla kendi sahasına çekilen Kayserispor`da kenar yönetime kadar bütün bireyler zaman çalmak için büyük bir çaba sarf etti. Ancak son dakikada Deivid`in müthiş pasına cezaalanı içinde hareketlenen Semih 90+5`te kafa vuruşuyla takımımızın galibiyet golünü attı.

Bu sonuçla puanını 66`a yükselten takımımız, zirvedeki yerini korudu.

Ben izledimde anladığım kadarıyla sen izlememişsin.Adamlar bi barajı 3 dk kurmadı.Onuda hesaba katsa 90+8 olması lazım.Maç 90+6 da bitti.Maçı bense sen izlememişsin dostum.Öyle veya galibiyet güsel.90+5te maç kazanan tek takımda biz deiliz unutmayın.:goz:Artı kayserililer taç kullanmak için top vermiyo.Taç kullanılınca topu sahaya atıyolar.Çok güzel oldu onlara.Allah'ın sopası yokki vursun kafalarına:D

_мαѕυм_;2808525' Alıntı:
bakıyorum aranızda kuralları bilmeyenler var...evet hakem 5 dakika uzatma verdi..ki en az 5 dk vardı...
peki neden +6 yı oynattı....macı izleyenler gormuştur..90+2 de serbest vuruş kazandı ceza sahasının hemen icinden fenerbahçe..ve oyun en az 1 dk ka durdu...uzatma surelerindeki duraklama anları da uzatmaya eklenir...bunu da bilesiniz...

biz de golumuzun tadını cıkaralım

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin
:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

kardeşim bide bize diyorsun kuralları bilmiyorsun.aslında sen bilmiyorsun uzatmalarda neden oyuncu degiştiriliyor biliyormusun.vakitten çalınıyor hakem ekliyemez. anladınmı ?

arkadaşlar size bir gsli olarak sesleniyorum yanlış anlamayın amacım ne provakasyon ne de başka bir şeydir ALLAH AŞKINA ŞU GALİBİYETE SEVİNEN BİRİ VAR MI ARANIZDA kardeşim nasıl seviniyorsunuz yaa ben şahsen aynısı bize olsa üzülürüm hakemin bi forma giymediği kaldı .
Son dakikalarda vedersonun frikiği barajdan dönünce hakem tamamlar mı diye baktım ama önüne düşmedi işte ilk golde penaltı benzeri bir şey yoktu ben önce sarı kart verdi zannettim attı diye ama baktım penaltı takvime baktım 1 nisan geçeli 4 gün olmuş ama hakem şaka gibi zaten son golde ofsayt olduğunu söylemeye bile gerek yok ayrıca maçın 97 de bitmesi yine iyi gol olmasaydı 120 ye kadar yolu vardı kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama içimi dökmem gerekti.
Bu arada maçtan sonra Tolunay hocayı dinleyin de olayı anlayın

ligtvde şuan tolunay konuşuyor
adam hakeme hayatım boyunca böyle şerefsiz kişiliksiz aşagılık herif görmedim diyor
varın gerisini siz düşünün fenerasyon işini iyi yapıyor
sizde galibiyetin tadını çıkarın
hadi bana eywallah

arkadaşlar size bir gsli olarak sesleniyorum yanlış anlamayın amacım ne provakasyon ne de başka bir şeydir ALLAH AŞKINA ŞU GALİBİYETE SEVİNEN BİRİ VAR MI ARANIZDA kardeşim nasıl seviniyorsunuz yaa ben şahsen aynısı bize olsa üzülürüm hakemin bi forma giymediği kaldı .
Son dakikalarda vedersonun frikiği barajdan dönünce hakem tamamlar mı diye baktım ama önüne düşmedi işte ilk golde penaltı benzeri bir şey yoktu ben önce sarı kart verdi zannettim attı diye ama baktım penaltı takvime baktım 1 nisan geçeli 4 gün olmuş ama hakem şaka gibi zaten son golde ofsayt olduğunu söylemeye bile gerek yok ayrıca maçın 97 de bitmesi yine iyi gol olmasaydı 120 ye kadar yolu vardı kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama içimi dökmem gerekti.

ağzına sağlık kardeşim

kardeşim bide bize diyorsun kuralları bilmiyorsun.aslında sen bilmiyorsun uzatmalarda neden oyuncu degiştiriliyor biliyormusun.vakitten çalınıyor hakem ekliyemez. anladınmı ?

oyuncu değiştirmeyle serbest vuruş kullanma ne zamandan belli aynı şey.Serbest vuruş kullanılırken hakem düdüğü çalana kadar durur oyun.ve bu adamlar bi barajı kurmak için 2 3 dk bekledi.Hakem maçı erken bile bitirdi.Bırakın geç bitirmeyi

böyLe kazanacaksak eğer hiç kazanmayaLım...
bu nasıL bir hakem bu nasıL bir maçtır..
şampiyonLuk bu hakemLerLe geLecekse o da geLmesin..
tatsız tutsuz üç puan...

her zaman her yerde en buyuk FENER kimsenin zoruna gitmesin

böyle hakemlere böyle başbakanın kurdugu federasyona yazıklar olsun
eger böyle şampiyon olunacaksada yazıklar olsun
macta 1 dakika bile uzatma yok +5 veriyor hakem +5 geçince gol oluyor

arkadaşım sadece kayseri kalecisi 8dk net zaman geçirdi.maçın 90 dakikasını izlemeden yorum yapmayın derim ben.uzatmada da arkadasın acıkladıgı gibi çift vuruş pozisyonunda baya bir durdu oyun.o çift vuruşta da baraja iyi tikkat edin:melek

denizli maçını kazandıgınızda siz sevinmediniz mi?

bu maç için yorum yapacak en son taraftar galatasaray taraftarıdır.ne çabuk unuttunuz ankaragücüne 8 tane atıp şampiyon oldugunuz seneyi,zaladı!ilk yarıdaki denizli maçında penaltıyla kazandıgınızı.28.hafta 2.penaltımızı kazanıyoruz,penaltı penaltı olmayabilir ama şuna kadar vermediklerine saysınlar.son ankaragücü deplasmanında ilk 15 dk 2 tane penaltımız verilmedi 0-0 berbere kaldık.8 tane penaltı atan takımlar konusuyor yahu..
bir de arkadaslar ilk yarıdaki maçı hatırlasınlar,deplasmandaki kayseri maçını...edu nun formasında topun izi var(ilk sarısı da sarı değil)oyundan atıldı.60 dk 10 kişi oynadık.

son gol de ofsayt değil diger başlıktaki fotograftan görebilirsiniz.o gole de gelelim.zaten uzatmanın uzatması oldugunu söyledik.pozisyonun başlangıcında taç kazanıyoruz.vederson atacak top kayseri klübesine geliyor,sayın tolunay topu alıyor saklıyor.sonra vederson taç atıyor oyun başlamış,kayseri klübesinden top atılıyor sahaya.kayserili oyuncular desen 90 dk yerde süründüler.ben bu kadar çirkef bir takım hayatımda görmedim...

kayseride oynanan ilk maçta fenerbahçe bariz hakem hatalarıyla yenilmişti..hakem göğüse çarpan topu kayseri'lerin hocam eline çarptı ikazı üzerine ikinci sarı kartla edu'yu oyundan atmıştı..edu'nun ilk sarı kartı da komikti adama hiç değmediği halde hakem kart çıkarmıştı..maçı çok uzun süre on kişiyle oynayan fenerbahçe 2-1 yenilmişti..fener'de 1-0 öndeydi edu atıldığı zaman..tıpkı burada kayseri'nin 1-0 öndeyken 2-1 yenilmesi gibi..bunun adına takdir-i ilahi diyorlar..Allahın sopası yok ki adamı işte böyle yapıyor..fenerliler allahtan bu maçı öyle bir şekilde oynat ki kayserililer maçtan sonra salya sümük ağlasın diye yalvarsalar bu kadar olmazdı..alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..:biggrin:biggrin:biggrin

Geri