Arkadaşlar Enstrümanlarla ilgili istediğiniz bilgiler yardımları tek başlıkta toplayalım ki bölece formumuz kirlenmemiş olsun dedim.İstediğiniz konulardaki yardımlar bu başlıkta yapılacaktır.
İyi Forumlar. . .
İyi Forumlar. . .
freely' Alıntı:dostum öncelikle tesekkurler bu bolum çok ıyı oldu..bırde baglamayla ugrasan arkadaslar bılgılerını aktarırlarsa çok ıyı olur...
talan' Alıntı:kanun çalmasını bilen arkadaşlar varmı öğrenmek istiyorum bu konuda tavsiye ve önerileri olan arkadaşlar varmı
SnakeR' Alıntı:selamz millet acaip şekilde electro gitar almayı kafaya koydum yeni başlıcam klasik gitarım war suan da hiç tarzım olmadıgı için dokunmak bile istemiorum.uyduk bazılarına electrodan önce klasikle başla falan gibi seylere.neyse sımdı dedıgım gibi alıcam electro tarza gore degısık cesıtler falan wardır heralde ben hardcore numetal metal tarzı (linkin park, korn, slipknot, limp bizkit) seyler calmak istiorum tavsiyeleriniz nelerdir ilgili arkadas warsa mutlu olurum.ben sahsen kafayı Cort x serisi bi gitara taktım mavi alevler falan war x9 muydu neydi.fiyatı 350 dollar civarıydı heralde.microfon sizlerde dostlarım..simdiden cok tesekkurler...:sigara: