En iyi Keylogger ve Trojanler!! ( Specials ~ Keylogger & Trojan ] !![ Açıklamalı ]!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya burdan 3 5 tane program indirdim hepsi virüslü :S bi açıklama yaparmısınız?

yav ii hasta bunlar ücretlimi:( aç adamım yoksa ne işim olur burda öööööööööö küçük bii işim vardı yavv :( yardım edin arkadaşlar hak yolu:(

ben bu kylog kuramadım bana yardım edermisiniz ----------------------------
lütfen msnde bekliyorum sizi
biran önce ekleyin ve anlatın nasıl kurulcağını tşk + rep

süpersiniz sağolun biz turklerin kafası nie böle işlere calısıo annamadımyaaa

ya beyler gene farkınızı harikalığınızı segilemişsiniz ellerinize sağlık emei geçen herkese teşşekkürler

nepster' Alıntı:
süpersiniz sağolun biz turklerin kafası nie böle işlere calısıo annamadımyaaa
sakın gidipte benim kafam bu işlere çalışıo flan deme millete dalga geçerler bu programlarla yapılan olaya hackerlık dil lamerlik denio :Dama programı yapanların kafası ii çalışıomuş bu işlere o ayrı:D

TpT Spy !! gmail nasıl kullanacaz bunda sabit bir sey varmı arastırdıklarımla denedim calıstıramadım port olayı Yardımcı olurmusunuz..

Şimdiden Teşekkürler..

Merhabalar.. Tpt spy da "smtp ip ve port" una ne yazicam. Kendi pc'min smtp sini yazicam deilmi? Ve smtp yi nerden bulacağim?

Arkadaşlar AceLe yarDIm LütFen BaCkPoRT KuruluMuN Da LüTfen KarDEŞlERİm Rİca EDİyoRum ---------------- AceLe
ŞimDİden TŞk. ETiim ALlaha EManet Olun

bunların hiçbiri çalışmıyor...lütfen bana calışan adam gibi bir keylooger yollayın teşekkürler

fredyxxx' Alıntı:
bunların hiçbiri çalışmıyor...lütfen bana calışan adam gibi bir keylooger yollayın teşekkürler

hediye paketi içerisinde ister misiniz.. özel birine olacaksa fiyonk, kurdele vs tarzda

süslemeler de yapabiliriz..

bari çalışmıyor deme, yapamadım de.. biz haybeye vermiyoruz bu programları buraya

herhalde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri