Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En iyi Keylogger ve Trojanler!! ( Specials ~ Keylogger & Trojan ] !![ Açıklamalı ]!!
ya yalwarıyorum turkojan da yapmam gereken herşeyi tamamen anlatırsanız çok sevinirim ben denedim serverı yolladım ama bişe öğrenemiyorum hiçbirşey modemle bir alakası falan mı var ayrıca hepinize tüm programlar için çok teşekür ediyorum
walla süper olmuş çok emeq harcanmış ben peq indirmeye yönelemiyorum çünkü bu rapid beni bi gün öldürüceq ya saatlerimi alıo bi 100 mb indirdiq 2 saat bekletiolar yada bilgisayara reset atmaq gerekioki ben bu rapid yüzünden bilgisayara res ata ata yalama oldu bu rapide bi çare bulun ya
emege saygi arkadaslar cok guzel paylasim olmus(olabilirmis yada...) biri artik bu server editor boslugunu nerden tamamlayabilecegimizi yazsa artik da en azindan bi lamer olabilsek
aga valla iki sene önce internet ortamında terör estiriyordum..sınavlar şu bu hackerlık bitmişti bnim içim...sırf bu dosyaları gördüm ya öle bi özüme döndüm ki....
ya bu formda editör yokmu????? bütün millet sormuş bu backport isimli programın içinde server oluşturma programı yok diye niye kimse cevap vermiyor?????????????????? yoksa bunlar hep mavramı atıyorsunuz?????????