En iyi Keylogger ve Trojanler!! ( Specials ~ Keylogger & Trojan ] !![ Açıklamalı ]!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emeğineze sağlık
calısormu test mail geliormu

iyi guzel ama bunlar sadece ağ da bi işe yarar bize bulazım değil

ağ da olmaya bir bilgisayara bu yapılarbilirmi??

ya yalwarıyorum turkojan da yapmam gereken herşeyi tamamen anlatırsanız çok sevinirim ben denedim serverı yolladım ama bişe öğrenemiyorum hiçbirşey modemle bir alakası falan mı var ayrıca hepinize tüm programlar için çok teşekür ediyorum

teşekkürler bu aralar aradığım bişeydi parmaklarınıza sağlık....

walla süper olmuş çok emeq harcanmış ben peq indirmeye yönelemiyorum çünkü bu rapid beni bi gün öldürüceq ya saatlerimi alıo bi 100 mb indirdiq 2 saat bekletiolar yada bilgisayara reset atmaq gerekioki ben bu rapid yüzünden bilgisayara res ata ata yalama oldu bu rapide bi çare bulun ya

emege saygi arkadaslar cok guzel paylasim olmus(olabilirmis yada...) biri artik bu server editor boslugunu nerden tamamlayabilecegimizi yazsa artik da en azindan bi lamer olabilsek :D

aga valla iki sene önce internet ortamında terör estiriyordum..sınavlar şu bu hackerlık bitmişti bnim içim...sırf bu dosyaları gördüm ya öle bi özüme döndüm ki....

valla sağolun beyler....

- P o S e i D o N -

birisi cıkıpta editor dosyasını koyomıyorum demiyor pahlasım yaparken tam olmadan işe yaramadan yaptım demek ne işe yarar

dostum bu programlar çok iiide indirdiğimizde giremiyoz şifreli bunlar şifreyide verinde işimize yarasın değilmi

ya bu formda editör yokmu????? bütün millet sormuş bu backport isimli programın içinde server oluşturma programı yok diye niye kimse cevap vermiyor?????????????????? yoksa bunlar hep mavramı atıyorsunuz?????????

dosya virüslü yaa temizleyin şunu !!!!!!!......

editör bey lütfen bi cevap bu backport ta server editöri diye bişey yok yoksa bizmi yanlış indiriyoruz

golden keylogger v1.32 seriali hata veriyor...

ya beyler editor nerde cvp vermıcekmısınız konuyu acıyorsunuz cvp layın eksık dowland yapmıssınız backport adlı trojen de yoktur edıtor dosyası..!!cvp pls..

sizleri cooook seviyoruz verdiğiniz eğitim destekleri için..!

kaspersky anti virusun activation code çok lazim. arkadaşlar varsa burada yazar misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri