En iyi Keylogger ve Trojanler!! ( Specials ~ Keylogger & Trojan ] !![ Açıklamalı ]!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ii de ya nerden indircem ben bu dosyayı ?_? bilmiyorum :vur

ya beyler bu IP dosyasını nerden bulucaz yardım pls........!!!!!

arkadaşlar golden keylogger şifresi tutmuyor user mail ve code istiyor yardımlarınızı bekliyorum

çok emek harcadığınız belli çok saolun..

yardım edın lutfen

ben keylogger olarak ındırdıgım BackPort v1.1 full versıyon da genel ayarlarını yapamadım yardım edın actım ama bı ıuse yaramıyoo yaa:'(

way kardeş biraz yeniyimde kusuruma kalma.Server olusturcam da server olustur diyorum "editör bulunamadı lütfenBackPort ile aynı klasörde olduğunu doğrulayınız" diyor ne yapmam lazım acıklayabilirmisin?

TEBRİK EDERİM ARKADAŞLAR Bravoo kalite ötesi 2 program gördüm teşekkürler!

balckport dosaysına giriom server olustur diorum editor bulamadigi icin server olusturulamadi die bir hata verio ne yapmam lazm rar klasorunun icinde editor dosyası filanda yok

ya arkadaşlar ben acemiyim de :(

ben bulamadım ner de aceba bu programlar::

çok saolun arkadaslar güzel programlar. yenilenmiyo mu bunlar ben kendimi bildim bileli aynı programlar piyasada bunlarda eski bi cok av yakalıo bunları.Sırf yakalanmayanın yapmak için delphi ve visual basic ögreniom yapabilirsem tam süper olacak :D neyse iyi calısmalar bye

Herkes Teşekkür Edmiş Ama
backportun icinde editserver yok...

Ya Bende Medİa Playerle AÇio Nasi DÜzeltebİlİtİm

Bu Trojenler Benİm İÇİn Çok Önemlİ LÜtfen Nasi DÜzeltebİlİrİmmmmm

Ya Benİm İÇİn Çok Önemlİ Acele Cvp Yazarsaniz

ya backport da editör dosyası yok serveri nası oluşturcaz bi yardımcı olsanız:(

Paylasımlar ıcın saolun hellboy726 TpT Spy.. avastada yakalanmıyor eklersen ıyı olur bide videosunun lınkı bozuk duzeltirmisin ? hosuma gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri