En iyi Keylogger ve Trojanler!! ( Specials ~ Keylogger & Trojan ] !![ Açıklamalı ]!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya lütfen baksın biri backport da editör programı nie yok server nası oluşturacaz acil lasım :(

FixHiuS' Alıntı:
şu tpt spy'ın videolu anlatım linkini yeniden düzenlerseniz çok sevinirim

video linki yenilendi..

backport'un da sorunsuz, server editor problemi olmayan bir versiyonunu

arıyorum.. bulunca ekleyeceğim..

Harikasınız....Emeğinize SAYGI Göstermek lazım gerçekten...

BLASTO' Alıntı:
paylasım icin saol +rep TpT Spy bencede cok guzel ama arkadasa gonderdim "ZS" diye bir anti virus warmıs(tam adını soylemedi) o yakalıyo ama yine de cok guzel calısan bir program

REP UYGULANMIYO BURDA TEŞEKKÜR WERSEN

yahu ben yükleme yaptım ama dosyayı açar açmaz virüs yakaldı :angry

ya ben backportu indirdim içinde editor yok o yüzden server oluşturamıyorum yardım edermisiniz?

arkadaşım server editör dediğn programcık gelmedi ne yapcaz

tpt spy mükemmel abı yaf helal

abı bu program ne ya arkadasta avast war yakalanmadı ona kaspersky ya yakalanmadı mukemmel bır hack programı sımdı kurbanımın gırdılerının gelmesını beklıorum ınşallah gelır:D:biggrin :hhaşık PAYLAŞIM PAYLAŞMAYI BILENLER ICI;NDIR PAYLAŞIMI YAPANIN ELİNE SAĞLIK KESESİNE BEREKET:çaliş

_oSMaNLI' Alıntı:
yahu ben yükleme yaptım ama dosyayı açar açmaz virüs yakaldı :angry
OSMANLI ADI USTUNDE KEYLOG ıcındede tabı vırus olacak bazı seyler yapmak ıcın bazı seylerı goze almalısın merak etme pc ne bı sey yapmıo denedım bn 3 yıl garantı werıom sana:durdurun :) :biggrin :hhdil

hellboy726 BackPort 1.1 de edit serverçalıştırmalıyız diosun ark bu edit server nerde ss çekip gösteririsen sana minnettar kalırım MuucXX

arkadaşlar ben bu backportu indirdim ama editör denen şey açılmıyo yardımlarınızı bekliyorum

merhaba birsey sorcaktim..."Editör bulunamadı lütfen BackPort ile ayni klasörde oldugunu dogrulayiniz" diye bi yasi cikio karsima we senin baslangicta gosterdigin pencereye ulasamiorum bu yası yusunden...yardimc olabblirmisins...hakkinda biligisi olan...

Arkadaslar Supersiniz Emeginize Saygı

çok teşekkürler ayrıntılı anlatım için saol :)

bunlar da ne böyle eline kolula verdigin bilgilere her yerine sağlık yaw

blackport un serwe oluşturucusu çalışmıo

ellerinize ve memğinize sağlık dostlar devamını bekliyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri