Einstein Bu Soruyu 24 Saate Çözmüş bide SİZ deneyin

çevresindede bir kare var zaten arkadaşlar onu düşünerek bulmaya çalışalım !

Buldum ArkadaşLar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2qsct3a.jpg

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:clap:clap:clap:goz::goz:​

Arkadaşlar Uğraşıyorum Uğraşıyorum Sürekli Bir Kare Kalıyor
Ama Sabr Bulcam Inşallh

tamam benim düşündüğüm gibi deilmiş int ten baktım doğruyu söleyim karenin dışına çıkılmıcak demiyo o zaman=
2im7qxg.jpg

cevabın böyle olduğunu görünce sorunun cidden aptalca olduğunu anladım ama bu benim görüşüm tabi

şimdi zaten karenin dışına cıkılacak deseydi herkes rahatlıkla cözerdi , şimdi senin yaptıgın yine dogru sayılmaz dışına cıkmışsın

Einstein bunu 24 saatte cözmesi onun bir gerizekalı olduguna kanaat getitiriyor cünkü o bunu cözmek için çok ugraşmış ama çözümünü bulamayınca oda sizler gibi dışardan tamamlamış 24 saat alması bunun için yoksa en fazla 5 dakikalık 24 saat cözmek için söylenmiş bir kelime degil aslında onun aptallıgını gösteren bir olay ve asıl amaç bunun çözümü degil insanların beynini biraz karıştırmak için yapılan bir olay bu bir arkadaşımız orda bahsetmiş matematiksel olarak bunun çözüm yolu yok diye ve cokda haklı yani örnek 1 + 1 = 2 eder bu sonuçu 3 yapamassınız bu imkansız
olayı anladınızmı şimdi

hayır arkadaşlar çevreside bir kare zaten öylede düşünebiliriz !

Bu soruyu ne kadar uğraşırsanız uğraşın çözemezsiniz
Çünkü hep bir kare boş kaLıyor

arkadaşlar çözümü yok diyenler, Einstein 24 saatte çözmüş ise biz haddimizi bilelim diyenler, Einstein ile kendi IQ'sunu karşılaştıranlar şunu unutmayın insanın gerşekten IQ sunun ölçülebilmesi için ölmesi gerekiyor öldükten sonra beyin uclarındaki sinirlerden kişin ne kadar zeki olduğu anlaşılıyor Einstein IQ suda ancak bu yöntemle ölçülmüştür IQ testleri ile değil yapılan yada yaptırdığınız IQ testlerine yada yapılan IQ testlerine kesin olarak inanmayınız bunlara bakacak olursanız hilal cebeci de kendine IQ testi yaptırmıştır ve dahi çıkmıştır.
bu gibi sorularda ise mutlaka bir çözüm yolu vardır yoksa dediğiniz gibi imkansız değildir önemli olan o bir yolu bulmak lazım ama soruda da bir kesinlik yok ifadelerin kesin olması lazım

Bu soru çok saçma.Einstein'nın ( başka işi yokmuş gibi ) buna 24 saat zaman ayırması daha da saçma. Paylaşım için tesekkür.

buldum!

arkadaşlar resimin nasıl gelddiini bulsam yollarım

arkadaşlar yardımcı olun resim nasıl yollanıyor?
LÜTFENNNNNNN!

Türk Aklı...

albert eniştem oturp dabizim gbi kalemle tek tek kareleri dolaşmamıştrı...:) kaç kutu var küpünü kosünis ve karekök vs. alarak matematiksel hesaplamalarla çözmüştür...:sigara::sigara::sigara::p:p:p
:) :)

Geri