Einstein Bu Soruyu 24 Saate Çözmüş bide SİZ deneyin

bence einstein buna 24 saat ayıracak kadar deli değil bu bir ikinciside 24 e ayırmış olmasın çünü ancak o zaman oluyor :)))

Einstein gibi birisi için bu soru gerçekten çerez olmalı ve ben onun bu soruyu daha kısa bi zamanda çözdüğüne inanıyorum.

albert eniştem oturp dabizim gbi kalemle tek tek kareleri dolaşmamıştrı...:) kaç kutu var küpünü kosünis ve karekök vs. alarak matematiksel hesaplamalarla çözmüştür...:sigara::sigara::sigara::p:p:p
:) :)

üç kağıtçı seni neden kareyi 25 den 30 a çıkarttın

einstein bile 24 saatte çözmüşse kim hazırlamış bu soruyu ???

işte bu soruya katılıyorum..zira einsteindan daha akıllı yoktu yani.....bence böyle bir soru yok ve uydurmaca( bence...)....ödülmüş milyondolarmış palovre bence:D

einstain 24 saatte yaparsa biz ancak 6 ayda falan

bence kapataım bu konuyu kafaya takan kafayı yer kesin yani hep bir tane boşta kalıyor

işte sorunun cevabı inanmayan denesin

:claparkadaşlar ben bu soruyu çalıitığım fabrikada arkadaşlara sordum . vardiya başından sonuna kadar tam 8 saat boyunca uğraştılar ama yapamadılar.sorulan soruda amaç har kareye bir tane yuvarlak koymak ve hiç birini boş bırakmadan ve hiç birinin üstünden ikikere geçmeden çaprazda gitmiyerek bütün kareleri doldurmak.sizin vede herkesin yanıldığı konu kareleri çizgi çizerek geçmek. böyle oluncada bunu sorunun cevabını bulmak imkansız oluyor.
bunun birtek cevabı vardır oda kareleri önce yatay olarak 5'e katlıyoruz tabiiki yuvarlak nokta üstte kalcak daha sonrada dikey olarak 5'e katlayıp sadece yuvarlak nokta üstte kalcak şekilde katlıyoruz.yuvarlak noktadan bir delik delip aşağı doğru kalemle bastırıp karalıyoruz .kağıdı aştıpımızda bütün karelerde yuvarlakların olduğunu görürüz.inanmayan yapabilir.

Arkadaşlar Bence Fazla Düşünerek Beyin Hücrelerinizi öldürmeyin.einstein --beyninin %7 Sini Kullanabilen Adam-- Bu Soruyu 1 Günde çözebildiyse Bizim Halimiz Ne Olur. Varın Siz Düşünün...

orda bulunan topu her kareden geçecek çapraz gitmek yok en sonunda bulunduğu yere geri gelecek ve de her kareden yanlızca bir kere geçilebilir. oldukça zor ben günlerdir uğraşıyorum çözemedim umarım sizler çözersiniz

kurala bakarsak dışarıdan geçmeyecek deniliyor. ozaman böyle bir sonuç doğru çıkar..:durdurun
hobba arkadaşımızın yaptığı şekil yani doğru cevap :

2im7qxg.jpg

einstein'a da mı sormuslar şimdi bu soruyu?
belki o da forumlarda takılırken karsılasmıstır. ;)

einstein ın çözdügünü nerden biliyoruz kaynak varmı arkadaslar...
merak sadece

eet. Bende okumustum bunu karelerin toplamı 4 ün katı olmalı.. çözümü yok uqrasmayın :D

Geri