Einstein Bu Soruyu 24 Saate Çözmüş bide SİZ deneyin

Einstain böle şeylerle zaman harcamaz bence

resimin hemen sağına , köşeye git. Direk en yukarı çık. bir kare sola geç. İn en aşağı. Bir kare sola geç. Çık en yukarı.

Aynen tekrarla ve , resimdeki kırmızı karenin sol komşu köşesine inersin.. :))

resimin hemen sağına , köşeye git. Direk en yukarı çık. bir kare sola geç. İn en aşağı. Bir kare sola geç. Çık en yukarı.

Aynen tekrarla ve , resimdeki kırmızı karenin sol komşu köşesine inersin.. :))

olmuyor arkadasim. sag solla olcak is degil bu :D bu soruyu cozmek.. kafayi yedirir adami.

24xoxw3.jpg

Her kareden bir kez geçecek demiş kesişimleri kastetmemiş.

Herhalde einstein da böyle bir cevap vermiştir..

24xoxw3.jpg

Her kareden bir kez geçecek demiş kesişimleri kastetmemiş.

Herhalde einstein da böyle bir cevap vermiştir..

capraz gecis olursa her türlü yaklasir yanina. ama adam 1gününü vermisse bu kadar basit seyi 1-2dk icinde de göremediyse ne diyim ben o einsteinin beynine:001_smile: bu sorunun cözümü yok arkadaslar. einstein falanda 1gününğ vermez bu soruya:) cözümü ancak 1kutuda capraz ilerleyerek olur ve buda cok basit görülen bir olay. bu soru bir paradokstur ve kac kisiyi mesgul etti , kimsede bunun farkina varamadi mi?

arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama ben çözdüm galiba... Hem de 1 dakikada!
size nasıl anlatayım resim yüklemesini bilmiyorum...

Birşey biliyorum o da hiçb$irşey bilmediğim.
Arkadaşlar afedersiniz demin uçtum çözdüm diye ama bir kare atladığımı yazıyı yazdıktan sonra farkettim.
:((

imkansız zünkü çözümsüz Einstein' in de çözdügü yok ama iyi bi zoka olmuş hani benim Einstein'den neyim eksik deyip problemi çözmeye girişmek için güzel gaz verir adama :)))

çözdümmmmm hemde 1 saat gibi bi sürede :):):)

einstein'ın işi gücü yokmuş bebe oyunlarıyla zaman geçiriyormuş dimi?

ilgi çekmek için saçma sapan başlık kullanmak da zekice ha!

arkadaşlar çözümü yok diyenler, Einstein 24 saatte çözmüş ise biz haddimizi bilelim diyenler, Einstein ile kendi IQ'sunu karşılaştıranlar şunu unutmayın insanın gerşekten IQ sunun ölçülebilmesi için ölmesi gerekiyor öldükten sonra beyin uclarındaki sinirlerden kişin ne kadar zeki olduğu anlaşılıyor Einstein IQ suda ancak bu yöntemle ölçülmüştür IQ testleri ile değil yapılan yada yaptırdığınız IQ testlerine yada yapılan IQ testlerine kesin olarak inanmayınız bunlara bakacak olursanız hilal cebeci de kendine IQ testi yaptırmıştır ve dahi çıkmıştır.
bu gibi sorularda ise mutlaka bir çözüm yolu vardır yoksa dediğiniz gibi imkansız değildir önemli olan o bir yolu bulmak lazım ama soruda da bir kesinlik yok ifadelerin kesin olması lazım

Ne sallamissin be arkadasim sende :)

çözümsüz ainstein mevzusu da biraz gaz maksatlı olmuş ....

4 tane yolu var buldum hemde 3 dakkada

Geri