Einstein Bu Soruyu 24 Saate Çözmüş bide SİZ deneyin

Sağa/sola ya da yukarı aşşağı sıra ekleyerek herkes çözer, resim koyan arkadaşlar dikkatli baksın,
şu ana kadar çözebilen yok

ArkdaŞim SÜpe Bİ Soru Denİycemm Ben BaŞliyorumm Bİde Şu Mİsafİrlİkten Kurtarin Benİ Yaa LÜtfenn PaylaŞimin İÇİn TeŞekkÜÜ Hak Ettİnn :)

Soruyu anladığınız şekliyle bakarsak roadrunner'ın dediği gibi (2a)2 tane kare barındıran versiyonlarında çözüm çok rahat. Bu soruda olduğu gibi (2a-1)2 kare bulunuyosa çözüm yok gibi gözüküyo ama soru doğru anlaşılırsa doğru bi cevap var : )

Einstien 24 saat saatini harcamış. Ve çözmüş bize kaç 24 saat lazım bunun için :)

yanaşmayın arkadaşlar böyle sorulara
mazallah kafayı üşütürsünüz felan:)

ben çözdümde einstein in karizması çizilir die söylemiom :D

:eek:ha:eek:ha:eek:ha

yaf kolay bea :d . ilk bakista yaptim. çizip atacam linkini

işte buldum
Türk İnsanı Zekidir:D

7311einstein6xb0ok231fd6th1.jpg

senin çözdüğünde 36 kare var bizimkisinde 25 olmadı yani

ben einstein ın çözdüğüne falan inanmıyorum güya en zeki insn o ya çözülemeyen ne olsa insanları uğraşsınlar diye güdülemek için einstein çözdü sizde çözün diyorlar

Bunun herhangi bi mantıklık açıklaması yok..Yani söylenen kurallar çerçevesinde.. =)
Bi arkadaş demiş einstien bizden zeki değil..
bi İQ testi yaptır bakalım =) bunu bilim doğruluyor sen karşı çıkıyorsun helal =)
senin en fazla IQ un 200 olsun einstein'ın 290 dır =)
Bunu bilim insanları söylüyor ben değil =)

Eğer bu şekli bir kağıda çizip kağıdı da rulo şekline getirirseniz çok rahat bir şekilde istenen sonuç alınabilir.
Einstein bu soru ile ilgilenmiş midir bilemem. Ama madem bu soruda Einstein'a atıf var, üç boyutlu düşünmek ve görelilik kavramlarını da çözümde kullanmanın bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum.
....
Bu arada gerçekten doğru cevabı bileniniz var mı?

Eğer Einstein 24 Saatte ßuLduysa ßizim ßulmamız iMkansız Gißi ßişey.

bunun bı cvbı varmı varsa lutfen bılen bırı soylesın
cozumu olmayan bısey mı yoksa.
yanı su ana kadar cozulememısmı

çok basit bu kanka ayrınca bunun einstein la bir ilgisi yok böle soruları nedense sadece hep einstein yada diğer bilim adamları yapıo

ugraşalım hehalde çözeriz:saskin

Geri