joserdal' Alıntı:WildBoy kardeşim ben bu olayı bir türlü beceremicem galiba ya
Spoofer la taratıyorum (update yaptım çatır çatır tarıyo) ama msn chat monitor de hiç bi konuşma önüme gelmiyo ne yapmam lazım ?
seax' Alıntı:kişi listemdekilerin de konuşmalarını alabilirmiyim tşkler...
sinefro' Alıntı:Switcsnifer In Registeri Yeni Versinonun Wild Acaba Yardimci Olurmusun Tşk Ler
fe-yy-az' Alıntı:Herkese Merhaba ,
İki sorum olacak ;
1- Resimde görüldüğü üzere , MSN deki benim konuşmalarım iki kere tekrarlanıyor.Bazen karşı tarafın konuşmaları da aynı şekilde tekrarlanıyor.Sebebi nedir?
2-Konuşma penceresi içinde,konuştuğum kişinin nickinin yanında görülen sayı neyi ifade ediyor ?
Teşekkür ederim.
Bu arada resim çok büyük çıkmış özür dilerim,Bıundan sonraki her mesajımdan birer cümle eksiltir,sebeb olduğum yer kaybını telafi ederim.
fe-yy-az' Alıntı:Şimdi de aşağıdaki resmi irdeleyelim :Sopa ve sorunsallarımıza cevap bulabilmeyi umalım...Aslındaki bu programın detaylı bir kullanımını açıklayabilecek çok babayiğit var bu sitede,ama kimse parmak kaldırmıyo...
1- 192.168.2.3. (1) >>>> parantez içindeki rakam ,IP sahibinin o anda sadece bir kişiyle MSN görüşmesi yaptığını gösteriyor... Ancak ne onun ne de yazıştığı kişi hkk. bir bilgi göremiyoruz.Bu normal midir ?
2-Yazışma bölümünde sadece bu arkadaşın yazdıklarını görebiliyoruz,karşı tarafın yazdıkları görünmüyor.Ayrıca aynı satırlar defalarca tekrarlanıyor.Bu normal midir ?
3-Sağ alt köşede Msn Chats : 21 yazıyor.Bu arkadaşın yazdıkları sadece gördüklerimizle sınırlı değil.(Biliyorum,çünki o anda benimle yazışıyor).Bu normal midir?
4-Ufacık programda bu kadar hata bulan kişi sizce normal midir ..?
Cevaplar için teşekkür ederim...
fe-yy-az' Alıntı:
Selam Dostlar
MIm ataktan sonra açılan tarayıcı penceresinde çıkan " Connection is blocked " yazısını kaldırmak için (aslında buraya çok eğlenceli şeyler de yazılabilir ) ,programı Hex Editor ile açıp ilgili satırları sildim.
Kaydedip çıktıktan sonra,programı çalıştırmak istediğimde " mimsc.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil " mesajı alıyorum.
Yani Hex Editor de birşeyleri eksik ya da yanlış yaptım,ama nerede bilemiyorum.Bu konuda acele yardımlarınızı bekliyorum... Düşünsenize, buraya her seferinde farklı bir mesaj yazarak ağ komşularınızı ne hale getireceğinizi... Teşekkür ederim.
EDİT : Bu SS leri Imagehell galeriye upload edip oradan siteye copy+paste yapmıştım.Şimdi galeriden kaldırırsam,buradan da silinir mi ?
WiLdBoY' Alıntı:hex editor kullanmana gerek yok zaten programın üzerinden o hex değerleri değişilebiliyor, connection blocked yazısının üzerine farklı bişi yazabiliyorsun
digrev' Alıntı:arkadaşlar wildboy denen kendini hacker zanneden lamer kırması uğraşmış bi dökümanhazırlamış bi de övüne övüne bunu heryerde bulamassssınız bakın ben çok iiii bildiğim işin derinliklerine indiğim için buldum veya işte neyse hazırladım dior.bu gibi asalak herifler işte böyle hayatları boyunca başkalarına zarar vererek yaşar sonrada geberip giderler maarifet yapmış gibi bide bunları net cafelerde deneyip bağlantı kesmekten bahsedio.internet cafeler senin gibi asalak heriflerle yeteri kada uğraşmak zorunda kalıyolar zaten ... sen git bunu bi cafede dene sonra git eve kendini tatmin et...bu arada mailimi hack edersen kızmam zati başka bi halt edebileceğinede inanmıyorum
digrev' Alıntı:arkadaşlar wildboy denen kendini hacker zanneden lamer kırması uğraşmış bi dökümanhazırlamış bi de övüne övüne bunu heryerde bulamassssınız bakın ben çok iiii bildiğim işin derinliklerine indiğim için buldum veya işte neyse hazırladım dior.bu gibi asalak herifler işte böyle hayatları boyunca başkalarına zarar vererek yaşar sonrada geberip giderler maarifet yapmış gibi bide bunları net cafelerde deneyip bağlantı kesmekten bahsedio.internet cafeler senin gibi asalak heriflerle yeteri kada uğraşmak zorunda kalıyolar zaten ... sen git bunu bi cafede dene sonra git eve kendini tatmin et...bu arada mailimi hack edersen kızmam zati başka bi halt edebileceğinede inanmıyorum