wildboy kardeş alt ağ maske aralığını küçültemez miyiz yani proğrama müdahale şansımız yok mu yardımcı olabilirmisin teşekkürler şimdiden..WiLdBoY' Alıntı:alt ağ maskesi 255.255.0.0 dan küçük olduğundan scan yapmıyor
Backtown1' Alıntı:hamachi den bu sniff i nasıl kullanırız ? birazda bu hamachi konusunda bizi bilgilendirirseniz çok mutlu olacağım ustalarıma saygılar... (biz daha çırak bile olamadık)
Yuc3L' Alıntı:güzel döküman eline sağlık.
winarp spoofer la "SCAN tuşuna basıp ağdaki bilgisayarları aratıyoruz ve karşımıza liste geliyor. listeden kendi ipmizin bulunduğu seçeneği kaldırıyoruz ve START tuşuna basıyoruz" demişin. senın ss de oldugu gibi "subnet mask is..." diye hata veriyor, sonra liste gelmiyor karsıma.
yinede devam ettim, connection blocked hatasını sadece benım bilgisayarıma verdi, ağda sorun yoktu.
msn sniff ise, benim makinadakini bile sniffleyemedi
tiger87' Alıntı:bende de aynısını yaptı scana bastığımda subnet isless than 255.255.0.0 cant scan dio napıcam yardımcı olurmusunuz?
tiger87' Alıntı:windows arp spoofer ı uptade ettim kullanım süresi dolmuş cd key yada full sürümü yok mu?