{DEVRIM} Msn Loglarını düşürmek ve LAN'ı kesmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ilginizi bekliyorum dökümana

abi ne ölmüşü ortamin içine edioz afedersin..
tüm üniversite elimde heehhehehe
daha fazla kaynak daha fazla kaynak...
bu arada allah rizasi icin mim i mail atarmisiniz..
indiremiorm ünivde rapid acamiormmmmm

öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ederim konuyu görünce baya sevinmiştim ben dediklerinin hepsini yanlışsız yaptım ama ARP Spoofer hata veriyo

arp hata verio demişsin ne hatasi
update var başta o hata değil
ama diğer türlü pacekt hatasiysa bağlantında sorun oldugunu yada switch lere bu işlemin işlemidiğini gösterir...

windows arp spoofer programı hata veriyorsa upgrade etmeye çalışın başta soruyor zaten. o zaman sanıyorum hata düzelecektir

teşekkürler arkadaşlar birde update yapıp deneyim ama buna alternatif başka programlarda varmı

arp spoof için çok program var yalnız daha profesyonel ve daha zor bunlar

verdiğim programın kullanımı çok basit olduğundan bunu koydum. program update edilirse yeni versiyon olan switch snifferi indirebilirsiniz o daha kapsamlı bir arp poison programı ayrıca tcp paketlerini sniff edebiliyor

daha yeni dikkatimi çekti wild süpersin :D eline sağlık iyi çalışma olmuş

WinArpSpoofer i update ettim kısa yolu tıkladığımda yeniden kuruyo ve çalışmıyo exe yi her tıkladığımda aynı şey oluyo

cesuryurek' Alıntı:
WinArpSpoofer i update ettim kısa yolu tıkladığımda yeniden kuruyo ve çalışmıyo exe yi her tıkladığımda aynı şey oluyo

Başlat-Programlara bak SwitchSniffer diye yeni bir program göreceksin, update ettiğinde o program oluşuyor onu kullanabilirsin.

bi kaç prog daha var geçen yüklediğim firsat bulursam atacağım
çok daha detayli bilgi veriyor..
wild abi ancak program demo bikaç özellik kapalı
hex kayıtlarını buluyor ve decode seçeneği var.
bu arada mim programında(men in the middle) en altta hex kodları var yanında connection blocked diyo..
orayı değiştirebiliyorsunuz.
wild abiden ricam daha fazla bilgi:) inanki çok işime yaradı üniv ortamında sklydm :)

Programları indirdim aynen kurdum ve uyguladım hiç bir sorun vermedi. Yaklaşık 75 bilgisayarlı bir ağ ve bunun yarısına internet bağlantısı verilmiş durumda programlarda paşa paşa çalıştılar ancak active ye bastığımda hiç bir makinanın internet bağlantısının kesildiğini görmedim. Galiba logic kardeşin dediği gibi basit ve korumasız ağlarda olabilecek bir şey !

ben univ de denedim gerçekten bağlantı gitmiyor ancak bi ip yi check edip spoof a start diorm.. o zaman mim i çalıştırınca oluyor..
tüm ağda çalışıyor ancak 650 den fazla pc ip buldugu için hepsine mim çalışmıyor daha doğrusu benim makine kaldirmior.
bi sebebi var galiba..
ancak kendi ip mde denedim çalıştı ve uzakta (3bina yanda) arkadaşın ip sini denedim bağlantıyı kestim..
msn sniffer da çalıştı. sorun olmadi..
wild abi başka döküman varmi? network hakkinda?

teşekkürler harikasın bunu lan ip ağ dışına da taşıyabilirmiyiz wan ip olarak sniffer yapabilirmiyiz wildboy kardeşim.

yok ARP Poison bi tür switch sniff yöntemi LAN üzerinde ARP attackları yapıyor

kankam (Subnet mask is less than 255.255.0.0: Can't SCAN.) diye hata veriyor ve taramıyor nedeni ne olabilir. ağ maskesi 255.0.0.0

alt ağ maskesi 255.255.0.0 dan küçük olduğundan scan yapmıyor

merhaba ..

bu ne anlamaya calışıyorum ama şuna inanıyorum tek tek ve iyi okursam ben burdakilerinin hepsini yaparım en azından ugraşacaM :) haa çok teşekkür ederim mucu mucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri