Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

dark angel ben yeniyimde dosya şifrresi ne olmuo yazıyorum

couldn't allocate dedicated server IP port 27015 hatasının çözümü nedir acaba ?

hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir . dosyasını %100 kaadr yükledi sonra
Connection Reset ,Winsock Error 10054 "connection reset by peer" dedi

aynen bendede öyle dedi olmuyor çoğu dosya eksik ve herşeyi tam yapmama rağmen hlds içerisinde cstrike klasörü oluşmuyor yükleme tamam olmasına ragmen birde Connection Reset ,Winsock Error 10054 "connection reset by peer diyor yardım

Unable to load authentication library .Exiting... diye hata werıyor yardım pls

aynen bendede öyle dedi olmuyor çoğu dosya eksik ve herşeyi tam yapmama rağmen hlds içerisinde cstrike klasörü oluşmuyor yükleme tamam olmasına ragmen birde Connection Reset ,Winsock Error 10054 "connection reset by peer diyor yardım

Al bendende okadar .olmuyor kardesim aciklayici degil bazi dosyalar eksik

Yardım Beyler

Beyler poRT Test AcıYorum Port kapalı DiyoR nasıl Yapıcaz Onu lütfen Yardımm

Fatal Error!
couldn't allocate dedicated server IP port 27015

Bunun Çözümü Nedir Acaba ?

Acil bakarmısın orda admin mod için 2.mesaj demişsin ben yeni geldim siteye nereye bakıcaz bi anlatırmısın ????

abi nasıl admin eklicez kendimi nasıl admin yapıcam

a

bende statsme.cfg dosyasında "sm_storebyauth" ve sm_password r3wt diye bişey de yoktu

bide admin eklerken users.ini in içine neler yazıyoruz

Slm ben valve yi kuruyorum ama cs yi kuramıyorum yani 2. kodu bi yardım edersen çok sevnirim şimdiden sağol.

Bu yöntem geçen yazdan beri işe yaramıyordu. Sebep ise hldsupdatetool bir güncelleme programı ve 1.6 serverını fazla güncellediği için ülkemizde kullanılan v26 clientler sunucuya bağlanamıyor. Bunu doğrulayacak kişileri arıyorum şu an.

Geri