Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

arkadaşlar ikinci cmd kodunu yaptıktan sonra benim c hlds in içine cstrike die bi dosya gelmio ya neden acaba bora abi senin serverin cstrike dosyasını link olarak verirsen çok iyi olur bence

ya u konuda lütfen bana yardım edermisin pc kapalıyken hld server açık kalcak msn****************

ben dedikleriniz yaptım serveri kurdum ama biri bağlanmaya çalışınca
the server is using a newer protocol 48 than your client hatası veriyor galiba cs source için kurmuşum bu neyden kaynaklandı acaba nasıl düzeltebilirim

emegine saglik ellerine saglik , klavyene & mause ne saglik ;)

::....:: Lzexpand_Patch_v29 Kurulumu ve Setup::....::

*Dostlarım ;
Patch v23 ve Patch v29 Arasındaki Farklar ;

Patch v23 Yüklerseniz ;
-Public server 'lara bağlabilirsiniz.
-HLD & HLDS Dediceted Server kurabilirsiniz ve internet 'de server 'ınız gözükür..

Patch v29 Yüklerseniz ;
-Public server 'lara bağlanamazsınız.
-HLD & HLDS Dediceted Server kurabilirsiniz ve internet 'de server 'ınız gözükür..

29-1.jpg

29-2.jpg

Rar Password : Lzexpand

Hocam öncelikle emeğin için sağol ben daha once çok kez server kurdum linux windows olmak üzere şuan serverı windowsdan kuruyorum v29 kurdum v23 kurdum serverlar aktif internetten ipyi verdiğimde herkes girebiliyor problem yok fakat server internette aratıldığında bulunmuyor eskiden serverı açtığımda full çekerdi 10 dk sonra zaten bi uyarı veriyor hlds update yapın gibi bişeyler veriyor v29 en son değilmi neyi kurmamuz gerekli ? yardım bekliyorum ..

Sorun böyle bişey Jpg aldım bitane belki daha iyi anlarsınız..

(fotodaki hatayı alıyorum server aktif çalışıyor herkes geliyor ama internette server aratıldığında cs içindeyken listede çıkmıyoruz eskiden çıkıyorduk galiba bu uptade olayları flan yüzünden nasıl halledebiliriz)
sorun.JPG

v26da denedik yine olmadı yardım beyler ... yani ben serverı açtım herşey aktif netten arkadaşları çağırdığımda geliyorlar giriyorlar fakat nette aratıldığında (csnin içinde ) www.serverspy.com server listelerinin olduğu sitede flan çıkmıyor eskiden direk gözükürdük bu update hatası gibi hayatı vermeye başlıyınca oluştu...

Connection to Steam servers successful.
VAC secure mode is activated.
Adding master server 72.165.61.189:27010
Adding master server 68.142.72.250:27010
Your server is out of date. Please update and restart.
Your server is out of date. Please update and restart.

yeniden söylüyorum serverım aktif çalışıyor netten arkadaşları çağırıyorum giriyorlar fakat server aramalarında gözükmesi için update gibi bilşey lazım herhalde yapamadım..

nasıl açtın arkadaş anlatır mısın portlar olaylarından sonrasını

byLeR bnm port acık ama yıne de Bu hata yı couldn't allocate dedicated server 27015 Ip port

Ethernet bnmde napmam Lasım _?

doukan35´isimli üyeden Alinti
abi serverı kurmak için hlds ye özellikler diyip o dediğiniz kodu yazıorum dosya yolu geçersiz dio bide hlds yi açtığımda steam_api.dll dosyası eksik dio napıcam çıldırcam

hehh yaşa aynı sorun bendede war ... yaa beyler yapan biri allah rızası için zip leyip veremiyomu bu kadar zormu yani ...yapamıyoruz...belki bir yerde yanlış yapıyoruz.... bu kadar herkes soru sormuş.. biri allah rızası için veremezmi yani hazır...bence paylaşım odur... bende war bu sorun sınır oldum heryer war ama bu olmuooo

yaw ben herseyı yaptım ama teknık bır arıza war
mesela bn ct yım oldum t dekı adamları ızleyemıyom yardım plss

arkadaşım eline sağlık çok güzel anlatmışsın ancak benim BÜYÜÜÜÜK bi sorunum var :(

Adamın biri kurduğum servere girip önce Rcon şifresini değiştiriyorsonrada server ayarlarını...
amxmon admin isimlerini değiştirdim ve şifresiz giriş yasağı koydum... hatta ilginç olan adam bu hackleme işini oyuna girmeden yapıyor... yardım edersen sevinirim

Beyler Bosuna uqrasmayınnn Port acsanız biLe BAskları Yani internet cafe lerden sizin serwera giremiyor ben bunların hepsini denedimm her yöntemi denedim olmuoo kısacasııı Parayla alıcaksın sıkkındı yasamıcaksın:D

ben yaptım ama şimdide başka hata
oyuna giriyom
connecnt newkinqtr.no-ip.biz yazıyom
valve validation rejected hatası:S

1-Oyuna girecekler benim internet ıp adresimlemi girecekler
2-Bilgisayarımın 24 saat açık olması gerekmi

2gshopd.jpg

Sorun Ney ?

Neyse çözdüm port açmışım ama local ıp yi sabitlememişim saolun :D

Yada vaz geçtim olmadı 1 yardım edin :D :melek

Komut Sistemine hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir . Komutunu Girdikten Sonra
No installation directory supplied or previouslyset hatasını alıyorum

NAsıl Yapıcam Arkadaşım Anlatabilirmisin?

:DDD Okadar Yeri Sorunsuz Geldim Ama şöyle Bir Hata Alıyorum Yardım :SSS

Geri